Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisi 19. ve 20. bölümleriyle ilgili tüm ayrıntılar!

Hayaller ve Hayatlar dizisi 19. ve 20. bölümleriyle ilgili tüm ayrıntılar!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”, on dokuzuncu ve yirminci bölümleriyle dijital içerik platformu Bein Connect platformunda yerini aldı. Her perşembe günü iki bölümü yayınlanarak ilerleyen dizinin daha ne kadar süreceği konusunda ise net bir bilgi yok.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesindeki dizi hayranları tarafından da merakla takip edilen bir proje oldu. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz’ın başrollerinde yer aldığı Hayaller ve Hayatlar’ın yeni bölümlerinde yaşananlarla ilgili detaylar ise şöyle:

Hayaller ve Hayatlar dizisi 19. ve 20. bölümleriyle ilgili tüm ayrıntılar! 8

19. Bölümün özeti şöyle: Güneş, Mehveş’ten dinledikleriyle çok sarsılır. Sergen ve Dicle’nin arasındaki gerilim, ofistekilere de yansır. Setenay’ın başı, annesi ile büyük derde girmiştir ve onu kurtarmaya hiç beklenmedik biri gelir. Melike ise Yiğit ile ilişkisinin yeni halinden hiç mutlu değildir.

Hayaller ve Hayatlar dizisi 19. ve 20. bölümleriyle ilgili tüm ayrıntılar! 9

20. Bölümün özeti şöyle: İşsiz kalan Dicle, zamanını nasıl geçireceğini bilemez. Diğer tarafta Setenay da ruhani bir boşluk yaşamaktadır. Melike’nin, Yiğit’in tavrına karşı bir planı vardır. Alaz ise Güneş’e kendini affettirmeye kararlıdır.

KÜNYE

Yapım : NGM

Yapımcı : Nazlı Heptürk

Yönetmen : Altan Dönmez

Supervisor : Emre Kabakuşak

Senaryo : Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar