Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da yeni karar çok sert, geri dönüş yok!

Yasak Elma’da yeni karar çok sert, geri dönüş yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde çok sert sahnelere hazırlıklı olun. Yıldız ile Çağatay’ın arasında her şey bitti. Yıldız, evlilik yüzüğünü Çağatay’ın eline verdi ve bundan sonra mahkemede görüşeceklerini söyledi.

Yasak Elma dizisinin 118. bölümünden ilk fragmanda yer alan bu diyalog dizinin hikayesinin gidişatını da anlatmaya yetiyor. Çok çetin ve tartışmalı bir boşanma sürecine girildi. Yasak aşkı herkesin önünde ifşa eden Yıldız hem Çağatay hem de Kumru’dan feci bir intikam aldı…

Çağatay barışmak için her adımı atıyor ama Yıldız kararlı. Sert ve net bir karar alan Yıldız artık Çağatay ile birlikte olmak istemiyor. Kumru da Çağatay’ı suçluyor. “Adam olsaydın da yaşadığın şeyin arkasında durabilseydin” şeklinde konuşan Kumru, Çağatay’ı zor bir durumda bıraktı.

Yasak Elma'da yeni karar çok sert, geri dönüş yok! 7

Çağatay karakterini geçen sezondan bu yana canlandırmakta olan Berk Oktay da bu dönemin öne çıkan ismi oldu. Oyuncu başarılı performansı ile dizinin birincilikler almasına önemli bir katkıda bulunuyor.

Yıldız diyor ki, “Eski Yıldız yok. Herkesi karşıma alırım, karşıyı da ateşe veririm.” Ayrıca yeni bölümde Yıldız ile Kumru karşılaşması da büyük kavga çıkacağına işaret ediyor.

Yasak Elma dizisinde hikayenin geldiği bu nokta izleyicileri de çok memnun ediyor ve reytingler çok iyi geliyor. İki haftadır tüm kategorilerde birincilik elde eden Fox TV, Yasak Elma dizisinin beşinci sezonundan son derece memnun.

Üç Kuruş dizisinin 1 Kasım’da ve Alparslan dizisinin de 8 Kasım’da ilk bölümleri yayınlanacak. Yeni dizilerle Yasak Elma arasında birincilik mücadelesi de çok sert geçecek.

Yasak Elma’nın 118. bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı.