Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den Misafir dizisiyle ilgili son dakika değişikliği!

Fox TV’den Misafir dizisiyle ilgili son dakika değişikliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni bir dizi başlamak için gün sayıyor… Dizi hayranlarının heyecanla bekledikleri Misafir isimli dizinin başrollerinde Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy bulunuyor…

Hazal Kaya’nın yıllar sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayan dizinin ilginç bir hikayesi var. İntihar etmek istediği sırada iki çocuklu bir adam tarafından hayatı kurtarılan genç kadının büyük dramına şahit olacaksınız. İki çocuklu olan adam eşini trafik kazasında kaybetti ve bu kazanın nedeni de travmatik bir çocukluk geçiren Hazal Kaya’nın canlandırdığı karakter olacak.

Misafir dizisinin hikayesinin izleyicileri daha şimdiden etkilediğini söyleyebiliriz. Fox TV ise son dakika değişikliği yaptı. 4 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanması planlanan yeni dizinin yayın tarihi değiştirildi.

Misafir isimli dizinin 11 Kasım Perşembe akşamı ilk bölümünün yayınlanacağı Fox TV tarafından duyuruldu. Dizi hayranları ise büyük bir heyecanla bekledikleri yapımın 1 hafta ertelenmesinden hiç de memnun kalmadı.

İyi bir dizi olacağına yönelik beklentiler de fragmanların üst üste gelmesi ile arttı. Buğra Gülsoy ile Hazal Kaya ikilisinin de iyi bir dizi çifti olacağına yönelik beklenti de artıyor. İkilinin performansı dizinin akıbetini de belirleyecektir.

İşte 11 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan Misafir dizisinin ilk bölümünden çarpıcı bir fragman: