Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Yıldız ve Ender gerçeğini Şevval Sam açıkladı!

Yasak Elma’da Yıldız ve Ender gerçeğini Şevval Sam açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 3. sezonunda şaha kalktı.Bunun en önemli nedenlerinden birisi Ender ve Yıldız ortaklığının çok beğenilmesi. Eda Ece ve Şevval Sam günlük hayatta da çok yakın bir ikili… Hatta Şevval Sam için Eda Ece, günlük hayatı takip ettiği kişi… Sam bu ifadesini youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” isimli programda söyledi.

Sam’a sorulması için gelen isteklerin başında Yıldız ve Ender işbirliğinin sete nasıl yansıdığı idi… Bu soruya samimi bir yanıt veren Şevval Sam, “Deli misin inanılmaz, hepimizi yükseltti… Zaten çok eğleniyoruz. Aslında ikisi de aynı kadının farklı tezahürleri gibi. İkisi de aslında rahat etsin, konfor olsun, güç olsun, para olsun filan filan… Birisi uyanık, bir anlamda saf ve komik. Hayatı da çok hafife alıyor. Öbürü de çok ciddi ama o kadar saçma yerlerde o kadar komik oluyor ki” diye konuştu.

Eda Ece’yi kendisinin zayıflattığı yönündeki iddialar da soruldu. Sam, “Çok direniyor. Bayılıyor, bütün hırsını yemekten çıkartıyor” dedi. Eda Ece’nin son dönemde 5-6 kilo verdiği ve daha fit bir hale geldiği biliniyor.

Eda Ece de yaptığı bir açıklamada çalıştığı dönemlerde aşırı enerji yüklü olduğunu ve yemek yemeğe isteğinin arttığının bunun da kilo almasını kolaylaştırdığını söylemişti. Ancak oyuncu Yasak Elma dizisi sırasında Şevval Sam’ın tavsiyelerine de uyarak 5-6 kilo kadar vermeyi başarmıştı.

Videodan programı izleyebilirsiniz: