Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’da Yıldız’ın şapşallıklarını bir araya topladılar!

Yasak Elma’da Yıldız’ın şapşallıklarını bir araya topladılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterinin hayatı tiye alma tavrı, yapıma büyük reyting getirmişti. 3. sezonda başlayan bu absürd komedi hali izleyiciler tarafından çok beğenildi. Bir de bunun üzerine Eda Ece’nin doğaçlama performansı, dizinin iyice öne çıkmasını sağladı.4. sezonuyla da ilgi görmeye devam eden Yasak Elma’da ne entrika eksik oluyor ne de kaos bitiyor..

Yıldız’ın sözleri sosyal medyada yankılanıyor… Zengin bir koca bulup hayatını kurtarmak isteyen kadınlar için Yıldız’ın yaşadıkları net sonuçlar doğurmasa bile, en azında bazı konularda fikir veriyor. Eda Ece’nin başarılı performansı da beğenilerin bu kadar yüksek olmasının altında yatan önemli detaylardan birisi…

Yine Fox TV’de ekrana gelen, Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Kamera Arkası programı da bu hafta Yıldız karakterini incelemeye aldı… Bu karakterin izleyicilere kahkaha attıran sahnelerinden bir kolaj yayınlandı.

Ayıca Yıldız’ın en komik replikleri de paylaşıldı… Yasak Elma’da Yıldız karakterinin unutulmaz bu anları, izleyicileri geçmişe götürdü. Hiç akıllardan çıkmayan kredi kartı meselesi ve hava durumu sunuculuğu sahneleri de görüntülerde yer aldı.

İşte Kamera Arkası programının 10.bölümünden görüntüler… Yıldız’ın sahnelerini videodan (1.30) izleyebilirsiniz…