Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki büyük değişimi Şevval Sam ve Eda Ece ele verdi!

Yasak Elma’daki büyük değişimi Şevval Sam ve Eda Ece ele verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma, sezonun en çok merak edilen dizilerinden birisi. Her yeni sezonda yepyeni gelişmeler ve sürprizlerle izleyiciyi şaşırtan bir yapım Yasak Elma dizisi. Fox TV’de Pazartesi akşamlarının 5 sezondur sevilen yapımı olarak ekrana geliyordu. 6. sezonda da devam etmesine karar verildi. Yapımcı firmanın son sezon olarak lanse ettiği dizi, yakında ekrana dönüyor.

Eylül sezonu ile birlikte dizide yaşanacak değişimler de merakla bekleniyor. Geçtiğimiz sezon son bölümde Çağatay, Yıldız ve Ender’in uçurumdan arabayla uçtuğu sahne sonrası kimin ölüp kimin kaldığı yaz boyunca merak konusu olmuştu. Berk Oktay’ın başka diziye geçmesi ile birlikte Çağatay’ın diziden ayrıldığı da anlaşılmıştı.

Şevval Sam’ın da dizideki durumu net değildi. Yayınlanan fragmanla birlikte artık durum netleşti! Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz, dizinin başrolleri olarak devam ediyorlar. Yıldız ve Doğan’ın bir kızları olduğu da fragmanda görülüyor. Aynı zamanda hapse düşen Doğan’ın Yıldız’a intikam yeminleri de yeni sezonda hayli hareketli bölümlerin gelmekte olduğunun işareti!

Diziye iki yeni oyuncu Bekir Aksoy ve Ece Özdikici katılıyor. Bu iki isim ile birlikte kartların yeniden karıldığı hikayede pek çok değişim izleyenleri bekliyor. Yeni karakterlerle birlikte dizide bir zaman atlaması yaşanacağı da önce Eda Ece’nin daha sonra da Şevval Sam’ın setten yaptıkları paylaşımlarla ortaya konuldu!

Yasak Elma'daki büyük değişimi Şevval Sam ve Eda Ece ele verdi! 9

Henüz yayın tarihi netleşmeyen dizinin 6. sezonunda yaşanacaklar için ‘şaka gibi’ yorumunu yapan Eda Ece, çok şaşırtıcı gelişmelerin yolda olduğunun tüyosunu da verdi! Ayrıca, kendisindeki değişimi de yaptığı paylaşımlar gösteren Eda Ece, Yıldız’ın saçlarının daha da uzayıp renginin koyulaştığını yeni imajıyla çektiği paylaşımında göstermişti.

Şevval Sam da setteki ilk günlerinden bir paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı! “Ender is Back” yazılı paylaşımı ile geri dönüşünü müjdeleyen Şevval Sam, uzun saçlı hali ile de yeni imajını ortaya koydu.

Yasak Elma'daki büyük değişimi Şevval Sam ve Eda Ece ele verdi! 10

Sezon sonunda saçları kısa olan oyuncunun yaz boyunca saçlarının bu kadar uzamayacağı tahmin ediliyor. Sezon sonunda en son sahnesi çekilip setten ayrılırken oyuncuya çiçek verilmiş ve bu anları Şevval Sam paylaşmıştı. Dizinin 5. sezon finalinde saçları omuzunda ve küt kesimdi. Ancak yeni bölüm çekimlerinde saçlarının iyice uzun bir halde olduğu görülüyor. Zaman atlaması yaşanacağı öğrenilen dizideki imajının da bu nedenle değiştirildiği anlaşılmakta.

Yasak Elma'daki büyük değişimi Şevval Sam ve Eda Ece ele verdi! 11

6. sezona sürprizlerle başlayacağı ilk tanıtımla da görülmekte Yasak Elma’nın. Dizinin müdavimleri, Yıldız ve Ender karakterlerinin devam etmesinden dolayı memnun. Yaşanacak yeni olaylarla ilgili ipuçlarının verildiği tanıtım, heyecanı da katladı.

Şebnem Dönmez’in de devam ettiği dizide, Yıldız’ın zenginliğinin katlanarak büyüdüğü, Doğan’ın hapse düştüğü, Ender-Yıldız ve Handan’ın şirketi yönettiği görülürken, Kumru da babasına olanı biteni anlatarak intikamını büyütüyor! Yıldız’ın ilk kocası Halit’ten olan  çocuğuna Halit Can adını verirken, Doğan’dan olan ikinci çocuğuna da Yıldız Su adını verdiği anlaşılıyor. Diziye katılan minik oyuncu ile birlikte iki çocuklu Yıldız, yine olayların ortasında yer alıyor tüm eğlenceli halleriyle…

Doğan’ın sözlerinden, kendisini hapse düşüren kişinin Yıldız olduğu da anlaşıldı. Konuyla ilgili detaylar merak konusu olurken, Yıldız’ın iyice zenginleşmesinden sonra daha da eğlenceli bir kişiliğe dönüştüğü fragmanda da görülmekte…

İşte Yasak Elma 6. sezondan ilk tanıtım…