Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk hayranlığı, AsDor etiketiyle sosyal medyada fırtına estirdi!

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk hayranlığı, AsDor etiketiyle sosyal medyada fırtına estirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kardeşlerim dizisi iki sezon boyunca Cumartesi akşamları izleyicinin heyecanla takip ettiği bir yapım oldu. Atv’de yayınlanan ve yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği dizi, deneyimli isimlerin yanı sıra genç oyuncularıyla büyük ilgi görüyor. Dizide bazı oyuncular ön plana çıkarken, sosyal medyada da dizinin sıklıkla konuşulmasını sağlayan çiftler olarak dikkat çekmekteler.

Bu isimlerin başında Asiye ve Doruk çifti yer alıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği iki karakter, AsDor çifti olarak dizinin en sevilen isimleri. Dramatik bir hikaye ile birlikte aynı zamanda gençlik dizisi olan yönüyle de seviliyor Kardeşlerim dizisi.

İki başarılı genç oyuncu Coşkun ve Yaran, ekran önündeki uyumlu partnerlikleriyle çok seviliyorlar. Genç kuşağın öne çıkan isimleri arasında yer alan bu iki oyuncu, 3. sezon başında da dizinin en çok konuşulan iki ismi olmayı başardılar!

Eylül sezonu ile birlikte yeni bölümleri yayınlanmaya başlayan Kardeşlerim dizisinin bu hafta 59. bölümü yayınlanacak. Dizinin son bölümünde reytinglerin tüm kişiler kategorisindeki ortalamanın üstünde seyrettiği görülürken, sosyal medyada ise çok daha başarılı bir durum yaşanıyordu!

Diziyi özleyen fanları, Asiye ve Doruk çiftini sosyal medyada öne çıkardılar! Twitter’daki ölçümleme sonuçlarını yayınlayan Adba’nın verilerine göre AsDor çiftine yeni bölüm öncesinde gelen tweet sayısı 460 binden fazla oldu.

 

Kardeşlerim dizisinde Asiye ve Doruk hayranlığı, AsDor etiketiyle sosyal medyada fırtına estirdi! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran hayranları, dizinin yayınlandığı 10 Eylül Cumartesi akşamı adeta sosyal medyayı salladılar! AsDor etiketi ile 460 binden fazla paylaşım yaparak Kardeşlerim dizisinin ve Asiye ve Doruk çiftinin konuşulmasını ve dikkat çekmesini sağladılar!

Dizinin yeni sezonda AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük puanlar aldığı görülüyor. Geçen iki sezona bakılarak izlenme oranlarının düştüğü görülen Kardeşlerim dizisinin, sosyal medyada ise tersi bir etkisi söz konusu. Dizinin ve Asiye Doruk çiftinin fanları, her bölüm öncesinde ve bölüm yayınında, diziyi twitter’da üst sıralara taşıyarak dikkatleri çekiyorlar…