Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki zor karardan sonra Babil dizisi için de zor bir karar aşaması!

Yasak Elma’daki zor karardan sonra Babil dizisi için de zor bir karar aşaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hatırlanacağı üzere Yasak Elma dizisinin 2. sezon finalinden sonra yani 2018 yılının yaz aylarında büyük olaylar yaşanmıştı. Halit karakterine hayat veren Talat Bulut’un kostüm asistanı genç bir kızı sette taciz ettiği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları da ayağa kalkmış ve Talat Bulut’a karşı sert açıklamalar yapmıştı. Hatta başrol oyuncuları Talat Bulut ile Şevval Sam arasında da konu mahkemeye kadar gitti. Peki Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy, Talat Bulut’u diziden gönderecek miydi? İşte bu çok zor bir konuydu ve Faruk Aksoy, konunun hukuksal sonuçlarını bekleyeceğini belirtmişti.

Yasak Elma'daki zor karardan sonra Babil dizisi için de zor bir karar aşaması! 8

Savcılık tarafından yapılan soruşturma delil yetersizliğinden takipsizlik ile sonuçlanınca doğal olarak yapımcı Faruk Aksoy da Talat Bulut ile yola devam etme kararını verdi. Bu karar her ne kadar tepki ile karşılansa da hukuksal olarak ortada bir sözleşme vardı ve yapımcı da iddiaya yönelik hukuksal bir gelişme olmayınca Talat Bulut ile yola devam etti.

Şimdi benzer bir durum Babil dizisi için yaşanıyor… Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiası ile bir süredir büyük tepki gören Ozan Güven Babil dizisinin sözleşmeli bir oyuncusu. Dizi 2. sezonuyla yoluna devam edecek, peki Ozan Güven rolüne devam edecek mi?

Babil dizisinde hafta sonu çekimler başlayacak, Ozan Güven de sözleşmeli bir oyuncu ve diziye devam etmek istediği biliniyor…

Yasak Elma'daki zor karardan sonra Babil dizisi için de zor bir karar aşaması! 9

Deniz Bulutsuz’un iddiaları sonrasında Ozan Güven’in şu sözleri de dikkat çekmişti: “Birkaç gündür kamu vicdanında rahatsızlığa sebep veren talihsiz olayın konusu ve merkezinde olmanın üzüntüsünü yaşadığımın bilinmesini isterim. Açıklama yapma ihtiyacım, istemeden sebep olduğum bu meşguliyete karşı duyduğum sorumluluktandır. Şiddet hiçbir vicdanla aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder. Değerli kamuoyundan hukuki sürecin sonuçlanmasını beklemelerini, adalet kararlarını ve tepkilerini bu doğrultuda vermelerini önemle rica ederim. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin.”

Tv100’ün haberine göre; Ay Yapım’ın gelecek kamuoyu ve reklam veren baskısı nedeniyle Ozan Güven’le yola devam etmeme kararı aldığı iddiası ortaya atıldı. Neler olacağını çekimler başladığı zaman görebileceğiz.

Ozan Güven, hukuki sürecin beklenmesi gerektiğini belirtiyor. Deniz Bulutsuz’un görüntüleri ve iddiaları ortada… Soruşturma süreci devam ediyor ve konu yargıda henüz ilerleme aşamasında.

İşte bu noktada Ay Yapım’ın Ozan Güven ile devam etmeme kararı vermesi de kamu vicdanı açısından önem taşıyor…