Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi daha başlamadan Gel Dese Aşk gibi tepkinin adresi oldu!

Yeni Hayat dizisi daha başlamadan Gel Dese Aşk gibi tepkinin adresi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni hayat dizisinin Bodyguard isimli diziden esinlenildiği genel algısının doğru olmadığını hemen hatırlatalım. Elif Usman tarafından 2015 yılında yazılan hikayenin düzenlenmiş hali olan Yeni Hayat, kendisine ait orijinal bir hikayeye sahip… Dizinin Mart ayında ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak pandemi nedeniyle Kanal D doğru bir kararla erteledi.

Yeni Hayat dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Sette çekimler devam ediyor ve ekip yoğun bir tempo ile stok bölümler çekmeyi sürdürüyor. İlk 2 bölümü Mart ayında tamamlanan dizinin hikayesi tam olarak bilinmiyor. Ancak yeni yayınlanan fragman sonrasında diziye yönelik bir tepki dalgası gelişmeye başladı.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat dizisi yeni sezonunda iddialı yapımları arasında bulunuyor… Tayanç Ayaydın ile Nilperi Şahinkaya da dizinin önemli karakterlerine hayat veriyor. Peki neden Yeni Hayat dizisinin hikayesi tam netleşmeden sosyal medyada bir tepki dalgası oluştu?

İşte bunun sebebi evli bir adamın bir başka kadın ile yasak aşk yaşayacağı düşüncesi… İzleyiciler ekranda bu tür durumlara yönelik eskiye oranla daha fazla tepki gösteriyor. Bunun benzerini Gel Dese Aşk dizisinde görmüştük. atv’nin dizisinde de evli bir erkek ile genç bir kadının yasak aşkı vardı ve büyük tepki dalgası oluşmuştu. Bu da diziye zarar vermiş, atv’de araya pandemi girince yapımı iptal etmişti.

Yeni Hayat dizisinin ana konusunun evli erkeğin yasak aşkı olması durumunda bu tepki dalgası yükselecektir. Ancak dizinin yeni yayınlanan fragmanında bazı detaylar farklı bir hikayenin geldiğini de gösteriyor…

İşte Yeni Hayat dizisi 1. bölümden yeni görüntüler: