Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç yeni dizisine çok güveniyor!

Yasak Elma’dan ayrılan Barış Kılıç yeni dizisine çok güveniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Kılıç, geçen sezon bir ara ayrıldığı Yasak Elma dizisine tekrar dönüş yapmıştı. Ancak oyuncu dördüncü sezon bitiminde yapımdan tamamen ayrıldı.

Barış Kılıç, Fox TV ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Uzak Şehrin Masalı isimli dizide başrolde yer alıyor. Herkesi çok etkileyecek bir diziyle geldiğini anlatan Barış Kılıç, yaptığı işten çok mutlu. Aslıhan Güner ile çok iyi bir uyum yakalayan oyuncu, Kamera Arkası programına konuştu. Barış Kılıç, izleyen tüm hayranlara teşekkür etti.

Barış Kılıç, şunları söyledi: “2 aydır Kars’ta adı gibi uzak olan bir şehirde çalışıyoruz. Çok tempolu 2 ay geçirdik. Herkes çok büyük özveri ile çalıştı. Evlerimizi terk edip çok uzak bir şehre geldik, bu hikayeyi çekmek için. Geldiğimize değecek bir hikaye olduğuna inandığımız için geldik. O yüzden içimiz çok rahat.”

Bugüne kadar çok farklı rollerde izlediğimiz Timur Acar da, başrollerde yer alıyor. Dizinin kötü adamı olarak da öne çıkan oyuncu, yıllarca yaşadığı hayatın ardından kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen bir kadın hikayesi anlatacaklarını belitti.

Yasak Elma'dan ayrılan Barış Kılıç yeni dizisine çok güveniyor! 7

Timur Acar, “Erkek egemen bir toplumda, gerek sosyolojik gerek ekonomik açıdan kendi hayatını kurmaya çalışan, çocukları ile beraber yeni bir hayata başlamak zorunda kalan bir kadının karşılaştığı zorluklar hikayemizin ana temel noktasını oluşturuyor” şeklinde açıklama yaptı.