Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’dan sonra Sevda Erginci yeniden şahlanacak!

Yasak Elma’dan sonra Sevda Erginci yeniden şahlanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dizilerinin aranılan isimlerinden olan Sevda Erginci, önceki sezon Zeynep karakteri ile yer aldığı Yasak Elma dizisinde büyük ilgi görmüştü. Başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, dizinin ilk iki sezonuna da damgasını vurmuştu. Ancak Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra kötü bir tecrübe de yaşadı.

Sevgili Geçmiş isimli Star TV dizisine 2019 yılında başlayan oyuncu, 8 bölüm süren yapımın ekran ömrünün kısa olmasının sıkıntısını yaşadı. Sezonun büyük bölümünü boş geçiren Sevda Erginci, koronavirüs korkularının yaşandığı şu günlerde yeni dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide oyuncu Turna karakterine hayat verecek.

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Ekin Koç ile birlikte dizinin başrolünde yer alan Sevda Erginci, at binme, dövüş ve kılıç kullanma eğitimleri alıyor. Eğitimler nedeniyle ilk başlarda zorluk yaşayan oyuncu, sonrasında tüm bu yoğun tempoya alıştı.

Alışveriş merkezinde görüntülenen Sevda Erginci, “At binme eğitimleri alıyorum. İlk başlarda zorlansam da şimdilerde dörtnala koşturuyorum’’ açıklamasını yaptı. Sıkı bir şekilde yeni dizisine hazırlanan oyuncu, Yasak Elma ile kariyerinden büyük bir sıçrama yapmış ama sonrasında duraklama döneme yaşamıştı.

Yasak Elma'dan sonra Sevda Erginci yeniden şahlanacak! 7

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi Sevda Erginci adına yeniden kariyer şahlanması yaşayacağı bir proje olarak değerlendiriliyor.