Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burcu Biricik aradığı diziyi de rolü de sonunda buldu!

Burcu Biricik aradığı diziyi de rolü de sonunda buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Şarkısı isimli dizideki Hülya karakteri ile hala akıllardan çıkmayan isim Burcu Biricik… En son Kuzgun isimli Star TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, reytinglerin düşük olmasının şanssızlığını yaşamıştı. Barış Arduç ve Burcu Biricik adına, Kuzgun dizisi beklentilerin altında kaldı.

Burcu Biricik, yaşadığı bu olumsuz deneyimin ardından yeni bir diziye başlayacak. Tam da aradığı gibi bir rolü bulan oyuncu, Netflix için hazırlanan Fatma dizisinde temizlikçi kadın rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu rolü heyecanla bekleyen Burcu Biricik, temizlik konusuna yatkın birisi olduğunu da söyledi.

Başak Abacıgil’in Netflix için çekeceği Fatma dizisinin senaryosunu Özgür Önürme yazdı. Başroldeki Burcu Biricik’in yanı sıra Gökçe Eyüboğlu’nun yanı sıra Fırat Tanış, Uğur Yücel ve Deniz Hamzaoğlu da dizinin yeni oyuncuları arasında bulunuyor.

Ünlü oyuncu temizlik konusunda deneyimli… Burcu Biricik, “Anneannemle büyüdüm. Ona yardım ettiğim için temizliğe elim alışkındır” açıklaması ile dikkat çekti. Oyuncu, anneannesi ile verdiği pozla da dikkat çekti.

Fatma dizisinin setinde Kovid-19 salgına karşı önlemler de yoğun bir şekilde alınıyor… Çok tedbirli davrandıklarını belirten Burcu Biricik, yeni dizisinden çok umutlu.