Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Yıldırım’ın Hekimoğlu tespiti ne kadar da doğru

Kaan Yıldırım’ın Hekimoğlu tespiti ne kadar da doğru

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi 15. bölümü ile 1 Eylül Salı günü izleyicilerle yeniden Kanal D ekranında buluştu. Reytinglerin düşük gelmesi, hala birçok izleyicinin yaz rehavetinde olduğu şeklinde değerlendiriliyor… Dr. House dizisinde uyarlanan Hekimoğlu, farklı konsepti ile büyük ilgi görmüştü.

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde yeni vakalar ve karakterlerin derinlerine inen sahneler bulacaksınız. Belçim Bilgin de Ateş Hekimoğlu karakterinin eski eşi olarak yapıma katıldı. Dizide Mehmet Ali karakterini canlandıran Kaan Yıldırım ise Hekimoğlu’nun Dr.House fanları tarafından da çok beğenildiği düşüncesinde.

Kaan Yıldırım, yaptığı açıklamada Türkiye’nin kültürüne uygun şekilde bir uyarlama yaptıklarını hatırlatarak, şunları söyledi: “Uyarlama işlerin hemen hemen hepsinde, orijinal projenin takipçileri ilk önce reaksiyon gösterir. Bu çok normal bir durum. Bazı House fanları, Hekimoğlu’nu izledikten sonra, bizi de çok severek takip etmeye başladı. Mutlaka kabul etmeyenler de vardır. Biz bu ülkenin kültürüne ve burada ki televizyon koşullarına göre en uygun şekilde projeyi uyarlamaya gayret ettik. Tabii ki her şey bire bir olamaz. Zaten olmamalı da. O zaman taklit olur zaten. Herkes kendine göre projenin dünyasına bir şeyler katmaya çalıştı. Sonuç olarak sevilen bir proje oldu. Biz büyük bir heyecanla çalışmaya başladık bu sezon. Özellikle pandemi sürecinden sonra çalışmak hepimize çok iyi geldi.”

Dizinin bir uyarlama olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Aytaç Şaşmaz ise, “Herkes karakterle bütünleşti ve bizim kültürümüze göre uyarlandı. Bu başarı herkesi bir çark gibi birleşmesi ve bütünleşmesi ile ortaya çıktı bence” ifadesini kullandı.

Dizide Zeynep olarak izlediğimiz Damla Colbay da iyi bir çıkış yakaladı. Oyuncu, ekibin uyumuna da dikkat çekiyor.

Kaan Yıldırım'ın Hekimoğlu tespiti ne kadar da doğru 7

Damla Colbay, “Başarılı bir senaryo, uyum içinde ve keyifle çalışan bir ekip var ekranda. Seyircinin izlediği her şeyde, ruhumuzdan bir parça var. Onlar da bunu hissediyor bence. Bu sezon da bizi yalnız bırakmayacaklarına ve heyecanımıza ortak olacaklarına eminim” diye konuştu.