Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan sonra Tuzak ile gündem olan Talat Bulut’tan reyting itirafı!

Yasak Elma’dan sonra Tuzak ile gündem olan Talat Bulut’tan reyting itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde çok başarılı bir süreç geçirdikten sonra dizinin kadrosunda ayrılan Talat Bulut, bu sezon da Tuzak isimli tv8 dizisinde başrolde yer aldı. Oyuncu, yine etkili bir performans ortaya koydu ve izleyiciler de övgü dolu yorumlarla usta oyuncuya sosyal medyada destek oldu. Tuzak dizisinin senaryosuna yönelik olarak yaptığı eleştiri ile de dikkatleri üzerine çeken oyuncu, karakterlerin başladığı noktadan sonra çok değişkenlik geçirerek inandırıcılık konusunda senaryonun sıkıntılı olduğu değerlendirmesini yapmıştı.

Tuzak dizisi de senaryo sorunlarının da etkisi ile reytinglerde çok düşük oranlara kadar geriledi. Dizinin tv8 ekranında 26 bölümü tamamlaması ise tamamen yurt dışı ilgisi ile açıklanabilir. Diziye yabancı ülkelerden çok fazla talep gelmesi, yurt dışı satışlarının çok iyi olmasının neticesinde Tuzak dizisinin 26 bölümü bulması mümkün olabildi.

Geçtiğimiz hafta final yaparak ekrana veda eden Tuzak dizisinde başrollerde Akın Akınözü ile Bensu Soral yer almıştı. Talat Bulut’un da başrolde yer aldığı dizinin ardından reytingler konusundaki açıklaması da yine dikkat çekiciydi.

Her oyuncu için reytinglerin önemli bir kriter olduğu hatırlatmasında bulunan Talat Bulut, şunları söyledi: “Bazı oyuncularda değil, bütün oyuncularda reyting kaygısı var. İnsan başladığı ve süre gelen ne kadar bölümse onu yapmak ister.”

Talat Bulut, genç oyuncularla ilgili de yaptığı açıklamalarla eleştirilmişti. Yeni nesil çok iyi oyuncular olduğunu anlatan Talat Bulut, “İyi oyuncuyu kıskanmak her zaman doğaldır. Benden daha iyi oyuncu olursa diye demek istemedim” dedi.