Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay ve Seray Kaya başarısı, Bir Küçük Gün Işığı dizisine büyük yol açtı!

Berk Oktay ve Seray Kaya başarısı, Bir Küçük Gün Işığı dizisine büyük yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi, atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dizinin şimdiye kadar 33 bölümü geride kaldı. 34. yeni bölümünün 15 Mayıs Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşması beklenen dizi, sosyal medyada da büyük dikkat çeken projelerden birisi oldu.

İki başrol oyuncusunun iyi bir uyum yakalaması, dram yönü ağırlıklı olan dizinin hikayesinin birçok izleyiciyi etkilemesi, ayrıca yurt dışından da diziye ilginin olması önemli artılar olarak gözüküyor. Bir Küçük Gün Işığı ilk başladığı haftalarda çok iyi reytingler almasına rağmen, son dönemde düşmekte olan izleyici ilgisini bir türlü durduramadı.

Dizinin hikayesinde akıcı ve izleyicileri meraklandıran bir süreç yaşanmış olsa da kemik izleyici kitlesinin desteği bir yere kadar oldu. Dizi düşen reytingleri ile sezon sonunda vedaya hazırlanıyor. Yurt dışı ilgisinin yüksek olması aslında atv’nin son aylarda düşen reytinglere rağmen projeye sıkı sıkı sarılmasını da sağlamış oldu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ikinci sezonda da yayınlanmasını izleyiciler de pek beklemiyor. Zira hikayenin bunu taşıması pek de mümkün değil. Dizinin 36. bölümü ile birlikte 29 Mayıs pazartesi akşamı final yapması bekleniyor.

Berk Oktay ve Seray Kaya, son dönemin dikkat çeken oyuncuları arasında bulunuyor. Savaşçı ve ardından Yasak Elma dizilerindeki performansı ile çok iyi bir kariyer çıkışı sergileyen Berk Oktay, yine güçlü bir dram dizisiyle hayranlarını mest etti.

Kadın dizisindeki Şirin karakteri ile hafızalara yerleşen Seray Kaya’nın da Mahkum dizisinden sonra yine iddialı bir hikayede yer alması kariyeri adına çok olumlu bir sürecin daha geride kalmasını sağladı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi tek sezonluk bir proje olarak kalacak ama milyonlarca izleyicinin aklından uzun süre çıkmayacaktır. İki başrol oyuncusunun uyumunu beğenenler, yeniden başka projelerde yer alabilecek bir dizi çiftini daha akıllarına yazmış oldu.