Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın çirkef yüzünü unutturan Halitcan masumiyeti!

Yasak Elma’nın çirkef yüzünü unutturan Halitcan masumiyeti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Halitcan isimli bebeğin gerçek ismi Kuzey Gezer. Dizinin hayranları da minik yavruyu sosyal medyada yayınlanan farklı görüntülerinden artık yakından tanıyor. Hatta Kuzey Gezer için açılan resmi instagram sayfasının takipçi sayısı 120 bini aştı…

Halitcan karakteri ile Yasak Elma’ya bebek kokusu getiren Kuzey Gezer, ailesiyle geçirdiği keyifli anlarda da sosyal medyada sıklıkla gündem oluyor. Dizinin setinin neşesi olan Kuzey bebeğin, sosyal medya hesabındaki paylaşımlara da hayranlar büyük ilgi gösteriyor.

Yasak Elma'nın çirkef yüzünü unutturan Halitcan masumiyeti! 7

Kuzey Gezer, sette tüm oyuncular tarafından sevgi yumağı ile karşılanıyor. Eda Ece’nin özellikle Halitcan karakteri ile çok sahnesi var ve bu minik bebeği de set ortamında kucağından düşürmüyor.

“Masumiyet en güzel en saf duygudur” dedirten kareler de Yasak Elma setinden tüm hayranların kalplerini ısıtacak şekilde yayılıyor.

Kuzey Gezer’in günlük yaşamdaki videoları da sosyal medya ortamında sıklıkla paylaşılıyor. İşte o görüntülerden minik bebeğin sevimli halleri…