Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de göründü, Çukur’da tanındı, Baraj dizisinde parladı!

Bizim Hikaye’de göründü, Çukur’da tanındı, Baraj dizisinde parladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinde İbrahim karakterine hayat veren genç oyuncu dikkatleri çekmeye başladı… Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, 2017 yılında oyunculuk kariyerine Erkan Kolçak Köstendil’in yönettiği Suma isimli kısa film ile başladı ve rolüyle de Moskova Indie Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı.

Dizilerle ise Bizim Hikaye’de kısa bir süre yer alarak buluşan Yüzgüleç, Çukur dizisinde Emre karakteri ile tanındı. Ancak asıl çıkışını Baraj dizisindeki İbrahim ile yapmaktadır. Oyuncu, performansı ile izleyicileri etkiliyor ve geleceğin önemli yıldızlarından birisi olabileceğine yönelik de yorumlar yapılıyor.

Bizim Hikaye'de göründü, Çukur'da tanındı, Baraj dizisinde parladı! 7

Dizide bir işçi karakterine hayat vermekte olan genç oyuncu, 1995 yılında dünyaya geldi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirdi.

Baraj dizisinin hayranları, İbrahim karakterine hayat veren Yüzgüleç’in oyunculuğu ile öne çıkmaya başladığını belirten yorumlar yaptı. “İbrahim sen ne güzel bir oyuncusun” diye yorum bırakan takipçiler, karakteri de çok iyi canlandırdığı görüşünde…

İşte dizinin 14. bölümüne yansıyan Zahra ve İbrahim’in sahnesi…