Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Ender ve Kaya’sı Şevval Sam ile Barış Kılıç’ın hayatını değiştiren belgesel!

Yasak Elma’nın Ender ve Kaya’sı Şevval Sam ile Barış Kılıç’ın hayatını değiştiren belgesel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuları Şevval Sam ile Barış Kılıç, instagram canlı yayınında buluştu. İkili, karantina günlerinde neler yaptıklarını anlattı. Çok çalışmaktan şikayet eden Şevval Sam, evini çok özlediğini ve karantinanın iyi geldiğini söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle Yasak Elma dizi seti mart ayının ortalarında çekimleri durdurmuştu. Oyuncular da evlerinde kendilerini karantinaya aldılar. Bu süreçte sosyal medya üzerinden görüşebilen oyuncular, şu an yaşananları inanılmaz buluyor.

Yasak Elma dizisinde Kaya karakterini canlandıran Barış Kılıç, “Ne enteresan ama o tempodan sonra böyle oldu” diye konuştu. Şevval Sam, zamanın nasıl geçtiğini anlamadığını, evde yapacak çok iş bulduğunu anlattı. Arkadaşlarının kendisini çok dağınık olarak bulduklarından bahseden Şevval Sam, şöyle konuştu. “Neden dağınık olduğumu buldum.Aslında obsesif bir düzenli olduğum için, eğer onu yapamayacaksam ya hep ya hiç diyorum.”

Barış Kılıç ise Neftlix’te izlediği Minimalizm isimli belgeseli izlediğini ve çok etkilendiğini belirtti. Belgeselde birçok kişiyi etkileyen sade bir yaşam tarzı anlatılıyor. Barış Kılıç, “Çoğu şeyimi atmıştım. Arada kalan bir şeyler vardı onları da yolluyorum. Bundan sonraki hayat tarzım, gerçekten minimal yaşamak. Süper bir belgesel, çok etkilendim ondan” diye konuştu.

Şevval Sam, aynı belgeseli kendisinin de izlediğini ve herkese de minimal yaşamayı tavsiye ettiğini anlattı. “Ben küçük yaşamayı seviyorum” diyen Şevval Sam, dekoratif olarak ise minimal olamadığını anlattı.

Küçük şeylerden mutlu olmak, hayatı küçülmek ve az tüketmenin önemine vurgu yapan Şevval Sam, yaşamında da bunları uyguladığını sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.