Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Hatice’si Bennu Yıldırımlar’ın bilinmeyen özellikleri!

Kadın dizisinin Hatice’si Bennu Yıldırımlar’ın bilinmeyen özellikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, 3 sezon ekranda kalan Kadın dizisinde Hatice karakterini canlandırdı. Dizinin 3. sezonunun başlarında ayrılan oyuncu, büyük bir kariyere sahip.

Rollerini sanki o kişiyi yaşıyormuş gibi canlandıran, ekranda bambaşka bir auraya sahip olan güçlü bir kadın oyuncu… Bennu Yıldırımlar, Özge Özder’in youtube kanalına misafir oldu. Oyuncunun bilinmeyen özellikleri de ortaya çıktı.

Özge Özder, arkadaşını şu sözlerle tarif etti: “Bennu deyince aklıma ilk gelenler, bir kere çok sıcak ve çok şefkatli. Nasıl yapıyor bilmiyorum, bir o kadar da dobra bir kadın. Onunla gülüp eğlenebilirsiniz.Her durumu atlatabilirsiniz. Bir anda size öyle bir şey söyler ki, düşündürtür. Dobra birisidir.”

Bennu Yıldırımlar, yönetmen olsaydı Özge Özder’i kalbinden iyilikler fışkıran bir rolde oynatmak isteyeceğini belirtti.

Kadın dizisinin Hatice'si Bennu Yıldırımlar'ın bilinmeyen özellikleri! 7

Özge Özder ise bilinenin aksine Bennu Yıldırımlar için “Kötü, çok sert, öfkeli, radikal, sivri bir rolde oynatmak isterdim” diye konuştu.

Bennu Yıldırımlar ile Özge Özder’in tanışıklığı 2006 yılında Üç Kızkardeşler isimli tiyatro oyunu ile oldu. 3 yıl da birlikte Umutsuz Ev Kadınları dizisinde birlikte rol aldılar. İkili şimdilerde ise 12. Gece isimli tiyatro oyununu birlikte oynuyor.