Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Ender’i gitti, Şevval Sam ilaç gibi geldi!

Yasak Elma’nın Ender’i gitti, Şevval Sam ilaç gibi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma artık ekranda yeni bölümleriyle yer alamıyor. Koranvirüs tüm planları alt üst etti ve dizi ekiplerinin büyük bir bölümü evlerine kapandı. Ünlü oyuncular da artık sosyal medya dışında bir yerde görünmez oldu.

İşte bu noktada instagram, youtube gibi kanallar adeta kurtarıcı görevini üstlendi. Yasak Elma dizisinde Ender olarak ekranda izlediğimiz, 3 sezondur hayranlarını tatmin eden bir performans ortaya koyan Şevval Sam, şimdilerde ne televizyon ekranında ne de şarkılarıyla sahnelerde yer alamıyor.

Ancak ünlü oyuncu, hayranlarının yoğun isteklerini kırmayarak 11 Nisan Cumartesi gecesi instagram’dan canlı yayın yaptı. Bu yayında hayranlarından gelen istek şarkıları seslendiren Şevval Sam, hem üslubu hem sevenleri ile kurduğu harika iletişim hem de kulakların pasını silen doğal sesiyle herkesi mutlu etti.

Şevval Sam da canlı yayından son derece mutlu olduğunu ve devam edeceğini de belirtti. Sosyal medyada bu yayın çok konuşuldu. Tek kelime ile “Bayıldım” ifadelerini sosyal medya ortamında görebilirsiniz.

Şevval Sam’ın bir hayranı ise “Bir dost meclisindeyiz. nasıl iyi geldin bir bilsen Şevval Sam… Leman anneyi de alttan gördük çok iyi oldu, kendisinden de bekliyoruz canlı yayın” diye yazdı.

Sam’ın bir başka hayranı ise “Öyle güzel bir yayındı ki, kendimi gerçekten konserde gibi hissettim, dayanamayıp eşlik ettim. Sesini de enerjini de çok özlemişim” diyerek ünlü oyuncuya teşekkür etti.