Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın fettan Ender’i Şevval Sam’dan duygulandıran paylaşım!..

Yasak Elma’nın fettan Ender’i Şevval Sam’dan duygulandıran paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 5 sezondur Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Ender’ karakteriyle gündemden düşmeyen oyuncu Şevval Sam, annesi Leman Sam’ın doğum dününü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla kutladı.

Annesi, usta müzisyen Leman Sam ile birlikte fotoğrafını instagram hesabından yayınlayan Şevval Sam paylaşımının altına şu duygusal sözleri yazdı;

“Çocuk olmak ne konforlu bir durum.. Ne yaparsan yap affedildiğin, koşulsuz sevildiğin, istediğin kadar şımarabildiğin, rüzgarın sırtına vurmayacağı koca bir duvarın olduğunu bildiğin… O sevgide gerine gerine uyursun. Çocuk uykusudur o; huzurlu, güvenli, şefkatli, sıcak…! Ve annesi varsa…insan hep çocuktur.. Kadın, erkek, öz, üvey…bir insana çocuk olduğunu hissettiren herkesin anneler günü kutlu olsun…”

Yasak Elma'nın fettan Ender'i Şevval Sam'dan duygulandıran paylaşım!.. 7

Leman Sam ise kızının paylaşımının altına; “Ne güzeldir kızçemin tüm yazıları içine işler insanın. İyi insanların benim kızım gibi çocuklara sahip olmalarını dilerim” yorumunu yaptı.

İki ünlü ismi birlikte gören hayranları paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorum yaptılar. Fotoğrafın altına; ‘Çok güzelsiniz!’, ‘Maaşallah’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Hem oyunculuğu, hem de annesinin izinden giderek şarkıcılığı birlikte yürüten Şevval Sam konserler vermeye de devam ediyor. Ünlü oyuncu yaz dönemi için konser maratonuna hazırlanıyor…