Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın oyuncusu Talat Bulut’a, canlı yayında bir taciz iddiası daha geldi!

Yasak Elma’nın oyuncusu Talat Bulut’a, canlı yayında bir taciz iddiası daha geldi!

tarafından zk zk
Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında, ünlü oyuncu Talat Bulut hakkındaki taciz iddiaları masaya yatırıldı.

Yasak Elma dizisinde çalışan 19 yaşındaki kostüm asistanını taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelen dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak taciz iddialarını yalanlamıştı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan ancak isim vermek istemeyen bir başka kostüm görevlisi de iki yıl önce çalıştığı bir dizi setinde Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etti. İsmini vermek istemeyen kişi gerekirse şahitlik yapabileceğinin altını çizerken Talat Bulut hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

“Bu adama birisinin dur demesi gerekiyor” diyen kostüm sorumlusu, 2015 yılında Star TV’nin bir dizisindeki çekimlerde, Talat Bulut ile çalıştıklarını belirterek “Böyle beni öpmeli möpmeli bir taciz yok ama el kol hareketleriyle bir taciz vardı. O zaman setin ortasında büyük bir kıyamet koptu ama böyle basına, yargıya ulaşmadı. Çünkü benim arkamda Fatih Aksoy gibi duracak bir yapımcı olmadı. İki ay boyunca sürekli setin ortasında, ‘neden bu kız hala burada çalışıyor, neden bu kızı kovmuyorsunuz, bu kızın burada çalışmasını gerektirecek ne sebepler var’ diye 2 ay boyunca bağırdı ve ben işten ayrılmak zorunda kaldım. Ben işten kovulduktan sonra reji asistanı ve kostüm asistanına yine aynı şeyler yapılmış bu oyuncu tarafından. Sonra diziyi bitirdiler” diye konuştu.

İddia sahibi kostüm sorumlusu şöyle devam etti” O kadar zeki bir oyuncu ki Talat Bulut, asla ikinci isimler yanyanayken yapmıyor. Bana karavanda yapmaya çalıştı. Bu kız çocuğunu arkaya çağırıp yapmış, diğer reji asistanına da karavanda yapmış. Bu adam bu hareketleri kendine bir davranış olarak seçti galiba” diye konuştu.

İşte canlı yayındaki o anlar: