Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Sedai’si Bahtiyar Memili, takım elbise giymeyi hiç sevmediğini açıkladı!..

Yasak Elma’nın Sedai’si Bahtiyar Memili, takım elbise giymeyi hiç sevmediğini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yasak Elma dizisinde Berk Oktay’ın canlandırdığı ‘Çağatay’ karakterinin sağ kolu olan ‘Sedai’ karakterini canlandıran oyuncu Bahtiyar Memili Sinemaport Dergisi’ne röportaj verdi.

İlk olarak 2014 yılında Kaçak isimli dizide rol alan oyuncu daha sonra Kaçma Birader filmi ile Kehribar dizisinde oynadı. Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’ya 86. bölümde dahil olan oyuncu röportajda diziye girme sürecini şu sözlerle anlattı;

“Erdal Özyağcılar’ın Sedai rolüne beni önermesi ve yapımcımızın bu role beni uygun görmesi ile başladım. Erdal Hoca’ya minnettar olduğumu da özellikle belirtmek isterim. Böyle büyük bir ustanın size kefil olması, yapacağınız işi daha da çok ciddiye almanızı sağlıyor.

Yasak Elma'nın Sedai'si Bahtiyar Memili, takım elbise giymeyi hiç sevmediğini açıkladı!.. 8

Yasak Elma’ya gelince dizi muazzam bir enerjiye sahip ve çok eğlenceli. Böyle bir dizide rol aldığım için çok mutluyum. Rolüm ile ilgili çok keyifli geri dönüşler alıyorum, izleyicimizin Sedai’yi sevdiğini düşünüyorum. İnanın dizinin yeni gelen her bölümü biz oyunculara da sürpriz oluyor. Kamera arkasından senaristlerimize kadar çok başarılı bir ekip ile çalışıyoruz. Süper güzel bölümler bizi bekliyor diyebilirim. Bu sevda bitmez.”

Yasak Elma'nın Sedai'si Bahtiyar Memili, takım elbise giymeyi hiç sevmediğini açıkladı!.. 9

Oyuncu, ‘Sedai’ karakteriyle benzer yönleriniz var mı?’ sorusunu ise şu sözlerle yanıtladı; Sedai de Adanalı. Sevdiklerine çok bağlı ve meraklı bir adam Sedai, bu yönlerimiz oldukça benzer. Ama benzemediğimiz çok yönümüz var. Ben daha çok gülen biriyim, Sedai daha ciddi. Ben takım elbise sevmem, Sedai’nin başka bir şey giydiğini görmedik henüz.  Sedai kötü espri yapar genelde, ben bu konuda iyiyimdir.”

Bahtiyar Memili gelecekteki hedeflerini de şöyle anlattı; “Bana verilen her rolü çok iyi oynama çabası içerisindeyim. Sürekli bir şeyler öğreniyorum ve öğrenmeye devam ediyorum. O yüzden oynadığım ve ilerde oynayacağım tüm rollerin bana katkısı olacağını düşünüyorum. İçerisinde sanatın da olduğu, tüm hayata dair çok güzel planlarım var. Bunları zaman içinde yaşayıp göreceğiz.”