Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın senaristi yavaş biraz, millet hızına yetişemiyor!

Yasak Elma’nın senaristi yavaş biraz, millet hızına yetişemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 85.bölümden sonra büyük bir değişim geçiren Yasak Elma dizisinin hızına izleyici bile yetişemiyor. Her yeni hafta dizide öyle olaylar yaşanıyor ki, izleyici bir sonraki bölümde neler olabileceğini bile tahmin edemez duruma geldi.

Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan’ın yapıma katılmasının ardından, yeni karakterler dizide hakim bir konum elde etmeye başladı. Ali İhsan bey holdingde tüm ipleri eline aldı ve Şahika’nın oyunlarına da pek izin vermeyecek gibi duruyor.

Berk Oktay ise Çağatay karakteri ile diziye hızlı bir giriş yapmıştı. Geçen hafta öpüşen ve çifte kumrular gibi bir hal sergileyen Yıldız ile Çağatay yeni bölümde ayrılacak. Dizi hayranları “Senarist bu ne hız, maşallah Yıldız’ın ilişkileri 2 gün sürüyor, ne yapıyorsun böyle” diyerek sosyal medyada şaşkınlıklarını dile getiriyor.

Yasak Elma'nın senaristi yavaş biraz, millet hızına yetişemiyor! 7

Kerim ile Yıldız aşkının olmamasına kızan izleyiciler şimdi de Çağatay ile bir bölümlük ilişki durumunun şaşkınlığı yaşadıklarını sosyal medyada yorumlarıyla sergilemekte. Her hafta heyecanın yüksek olduğu dizi, iyi reyting oranları da elde ederek ciddi bir sıçrama yaptı.

Senaryonun değişmesinin bunda önemli bir payı var. Yeni karakterlerle birlikte hareketlenen Yasak Elma dizisinin 14 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 88. bölümünde sürpriz diye nitelendirilebilecek sahneler izleyeceksiniz.

İşte yeni bölümden ilk fragman: