Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer rol gereği değil gerçekten dedektif oldu!..

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece bu sefer rol gereği değil gerçekten dedektif oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma’da ‘Yıldız’ karakteriyle çok sevilen oyuncu Eda Ece yepyeni bir programla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda birbirinden başarılı yapımlarla ekranlara damga vuran Fox TV’de yayınlanacak Kapımdaki Dedektif adlı programda oyuncuya ünlü sunucu İbrahim Selim eşlik ediyor.

Tanıtımı yayınlanan Kapımdaki Dedektif  şimdiden pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Eda Ece’de sosyal medyada yeni programının tanıtımını yayınlayarak; “Ta ta ta taaaa yeni programımızın ilk tanıtımı geldi! @ibrahimselim ve ben 3 Aralık Cumartesi 11.15 @foxturkiye deyiz bekleriz” notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Eda Ece (@eda.ece)’in paylaştığı bir gönderi

Başarılı oyuncu Eda Ece ile ünlü sunucu İbrahim Selim’in yer aldığı programda evi ziyaret edilecek olan ev sahibinin koyduğu eşyalarla kim olduğu çözülmeye çalışılacak. Her bölümde farklı evlerin ziyaret edileceği programda bulmacayı çözmeye çalışacak dedektif ise Eda Ece olacak.

Seyredenlere keyifli anlar yaşatacak program, ilk bölümüyle 3 Aralık Cumartesi saat 11:15’te ekranlara gelecek. Ünlü isimlerin evlerinde yapılacak çekimlerle renkli bir program izleyiciyi bekliyor.