Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece dizileri bıraktı, işte yeni favorisi!

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece dizileri bıraktı, işte yeni favorisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle artık koronavirüs nedeniyle Pazartesi akşamları yeni bölümleri ile buluşamayan Yasak Elma dizisi şimdiden hayranlarını çok özletti.Dizinin takipçileri Pazartesi sendromuna bile iyi gelen Yasak Elma’yı ve dolayısıyla Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın yani maceralarını izleyemediği için mutsuz…

Koronavirüs salgını nedeniyle sette çalışmaların durmasının ardından evine kapanan Eda Ece, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla hayranlarına kendisini hatırlatıyor. Ünlü oyuncu, canlı yayınlar da yaptığı ve eğlenceli hallerini takipçilerinin beğenisine sunduğu içerikler yayınlıyor.

Evde kaldığı bu dönemde dizi ve filmlere saran oyuncu, şimdilerde kendisine yeni içerikler de buldu. Artık dizileri izlemeyi bırakan oyuncunun favorisi reality yarışma programları.

Instagram hikaye bölümünden paylaşım yapan oyuncu, “Dizi film kadar reality yarışma izlemeyi de seviyorum. Interior Desing Masters’a taktım şimdi. Sırada da The Circle Fransa’yı seyredeceğim, bbg seven sever” diyerek paylaşım yaptı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece dizileri bıraktı, işte yeni favorisi! 7