Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, o kadar haklı bir konuda dikkat istedi ki…

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece, o kadar haklı bir konuda dikkat istedi ki…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinin şüphesiz en çok gülünen ve sahneleri heyecanla beklenen ismi Eda Ece! Zira Yıldız karakterini özellikle geçtiğimiz sezon bambaşka bir tavırda oynamaya başlayan oyuncu, dizinin en sevilen sahnelerine imza atıyor. Dram ve entrika dizisinden bir komedi çıkarmayı başaran Eda Ece, senaryoda yapılan değişikliklerle birlikte üslubu da tavrı da değişen Yıldız ile çok konuşulan bir isim olmayı başardı.

Youtube’da oynadığı sahneler izlenme rekorları kırmaya başlayan oyuncu, pandemi sürecinde çekimleri durdurulan ve Temmuz ayının başında yeniden çekilmeye başlayan diziye ilgili arttırmak için sosyal medyadan da elinden geleni yapıyor. Yaz sezonu boyunca diziye sürekli dikkat çeken oyuncu, aynı zamanda takipçilerinin de bildiği gibi hayvanlar konusunda çok duyarlı bir isim.

Eda Ece, daha önce sokakta karşılaştığı yavru köpekleri veterinere alıp götürmüş, onları sahiplendirmek için çabalamıştı. Bu şekilde pek çok hayvana yardımcı olan Eda Ece’nin evinde de kedisi ve bir de köpeği bulunuyor. Instagram’dan kendisini takip edenler, bu konudaki hassasiyetini de biliyor.

Eda Ece, bir hayvan dostu olarak yaptığı bir tavsiye ile dikkat çekti. Oyuncu, köpeği Pluto ile verdiği pozun altına havyan sahiplenmek isteyenlere seslendi ve köpeğiyle birlikte yaşadığı zor günleri anlatarak hayvan satın almak isteyenlere uyarılarda bulundu.

Özellikle petshop’larda satılan hayvanların büyük acı çekmeleri, hastalanmaları, çok küçükken annelerinden koparılmalarından dolayı zor ve meşakkatli süreçler yaşamaları hayvanseverlerin sıklıkla dile getirdiği bir durum.

Eda Ece de bu durumu anlatmaya çalışarak sahiplenmeyi önerdi takipçilerine. İşte o paylaşımı:

Canım Pluto’m. 6 yaşı bitiyor. 1,5 yaşındaydı yollarımız kesişti. Bir sürü hastalık çekti, bir sürü veteriner değiştirdi. Samimiyetle söylüyorum cins köpek alma sevdasından vazgeçin. Sahiplenin. Ben evde 2 hayvan bakıyorum, kedim de bir hayvansever çalışma arkadaşım aracılığıyla bana sahiplendirildi, sokak hayvanlarına da bakıyorum, karşılaştığım her hayvana yardım etmeye çalışıyorum. Bagajımda kiloluk mamalarla geziyorum, gördüğüm aç susuz bize muhtaç her canlıyı besliyorum, acil durumlarda veteriner çağırıyorum. Sayısız hayvanı kurtarıyoruz. Neyseki benim gibi arkadaşlarım çok. İnanın bunları yapmak hiç zor değil. İyi ki varsın Pluto’m, benim çocuğumsun sen, hep sağlıklı ol, iyi kalpli minnoşum????????♥️

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, o kadar haklı bir konuda dikkat istedi ki... 7