Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece yeni tarz yaptı, daha önce hiç böyle görmediniz

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece yeni tarz yaptı, daha önce hiç böyle görmediniz

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, başarılı performansı ile son yılların en hızlı yükseliş sergileyen kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Bu rol ile kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayan oyuncu, bu durumun da farkında olduğunu röportajlarında anlatıyor.

Yıldız karakteri ile kendisini bulan oyuncu, 4. sezonu ile yayın hayatına devam eden yapımın başarısının mimarlarının başında geliyor. Doğaçlama sahnelerdeki performansı ile izleyicileri güldüren, hikayenin dramdan absürd komediye geçişine aracılık eden Eda Ece, 85. bölümden sonra da dizide büyük değişimler olacağının mesajını vererek izleyicileri heyecanlandırmıştı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni tarz yaptı, daha önce hiç böyle görmediniz 8

Bugün hesabından takım elbiseli bir pozunu yayınlayan oyuncu, bu tarzı da çok iyi taşıdığını herkese göstermiş oldu. Daha önce oyuncuyu bu halde görmediklerini belirten takipçiler, beğenilerini yorumlara yansıttı.

Paylaşımı yaptıktan kısa bir süre içinde 50 binden fazla beğeniye ulaşan Eda Ece’nin bu pozuna takipçileri “Güzeller güzeli, her halinle güzelsin” diye yorum bıraktı.

Hem diziyi hem de kendisini çok beğendiklerini ifade eden takipçiler, oyuncunun bu tarzını da bir hayli beğendi.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece yeni tarz yaptı, daha önce hiç böyle görmediniz 9