Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu’ya bir hayranından mutlu eden hediye!

Leyla Lydia Tuğutlu’ya bir hayranından mutlu eden hediye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Elçin hatun karakterini canlandırmakta olan Leyla Lydia Tuğutlu, Kızım dizisinden bir sezon sonra yeniden hayranları ile buluşmanın keyfini yaşıyor.

TRT1’in bu sezon iddialı projelerinden olan dizinin iyi reytingler alması ve izleyicilerin gönlünde taht kurması da hem oyuncu hem de ekip adına sevindirici bir gelişme oldu. İyi reytingler alan dizide gözü kara ve doğruluktan sapmayan Elçin hatun olarak izlediğimiz Leyla Lydia Tuğutlu yetenekli bir karaktere hayat veriyor.

At binen, ok atan, dövüşmekten çekinmeyen ve gözü karalığı ile nam salan Elçin Hatun rolünde Tuğutlu’nun başarılı performansı da hayranlarından büyük takdir görüyor. Oyuncunun karakter ile özdeşleştiğini de sahnelerdeki başarılı performansı ile anlayabiliyoruz.

Sosyal medyada da sıklıkla dizi hakkında paylaşımda bulunan ünlü oyuncuya bir hayranından gelen hediye de mutlu etti. Tuğutlu, çizgi karakter şeklinde resmedilen Elçin hatun portresini hayranlarının beğenisine sundu ve yetenekli takipçisine de teşekkür etti.

Takipçiler bu çalışmayı “Aşırı güzel” olarak yorumladı.

Teşekkürler???? @herzlich.st

Leyla Lydia Tuğutlu'ya bir hayranından mutlu eden hediye! 7