Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’ye ayrılık iyi gelmedi

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’ye ayrılık iyi gelmedi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, 3 sezondur yayınlanan Yasak Elma dizisiyle büyük bir çıkış yaptı.Oyuncu, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.Ancak bu başarının arasına koronavirüs salgını girdi.

Dizide Yıldız,Ender ve Şahika arasında kimi zaman iyi kimi zaman gergin anlar yaşanıyor.Ancak 3 ünlü oyuncunun dostlukları da bir başka…

Eda Ece, rol arkadaşları Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile fotoğrafını paylaştı. Koronavriüs salgını nedeniyle sette çalışma yapılamıyor. İşte bu ayrılık durumu Eda Ece’yi bir hayli rahatsız ediyor.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından arkadaşlarıyla birlikte fotoğrafını yayınladı. Eda Ece, “Bizim kızlara sarılmayı ve karşılıklı kahkaha atmayı özledim gerçi o facetime’dan devam” diyerek de görüşmeye telefon üzerinden devam ettiklerini ifade etti.

Yasak Elma dizisinin 3. sezonu çok başarılı gidiyordu. Sette çalışmalara durdurulana kadar büyük bir çıkış grafiği vardı. Sette çalışmaların ne zaman başlayacağı ve yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili hiçbir bilgi yok.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye ayrılık iyi gelmedi 7