Ana sayfa Dizi Haberleri Babil gitti, Akrep geldi! Seni Çok Bekledim’i daha çok bekleriz!

Babil gitti, Akrep geldi! Seni Çok Bekledim’i daha çok bekleriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları, heyecanla Seni Çok Bekledim dizisini bekliyorlardı. Henüz tanıtımları yayınlanmasa da çekimlerine bir süre önce başlayan dizinin afiş çekimleri yayınlanmıştı. En son İstanbullu Gelin’de oynayan Özcan Deniz, bu kez yapımcı ortağı olduğu diziyle ekrana dönerken, Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i olan İrem Helvacıoğlu da yeni rolünde heyecanla bekleniyor.

İki ünlü ismi buluşturan dizi şimdiden merak konusu. Star TV’de yayınlanacak olan dizinin bir kaç hafta içinde ekranda olması bekleniyordu. Zira kanalın Babil dizisi geçen hafta ekrana veda etmişti. Bu hafta kanal bir dizi koymak yerine Cuma akşamını film yayını ile değerlendirdi.

İzleyici, Cuma akşamına kanalın Seni Çok Bekledim dizisini almasını bekliyordu ama tanıtımları dönmeye başlayan bir başka dizisi daha vardı Star TV’nin. Evrim Alasya ve Demet Akbağ’ın başrolünde oynadıkları Akrep dizisi de tanıtımdan sonra dikkat çekmişti.

Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin sonunda ilk bölüm tarihi açıklandı ve Seni Çok Bekledim hayranları da büyük bir hüsrana uğradılar! Zira Akrep dizisinin ilk bölümünün 11 Aralık Cuma akşamı yayınlanacağı ortaya çıktı.

Bu karar sonrasında Seni Çok Bekledim için daha çok bekleyeceğimiz de anlaşıldı! Görünen o ki kanal, önce Akrep dizisini ekrana sürmek niyetinde. Seni Çok Bekledim ise adeta yedek kulübesinde bir süre daha beklemek durumunda!

Şimdi Akrep dizisinin Cuma akşamları rakibi olan Kırmızı Oda, Ramo, Payitaht Abdülhamid, Çocukluk, Arka Sokaklar dizileriyle rekabetinde nasıl bir yön çizeceği de merak konusu…

İşte Akrep 1.bölümünden ilk fragman…

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.