Ana sayfa Dizi Haberleri Yaz dizilerinde reytingler iyice şaştı! Seversin buna en iyi örnek!

Yaz dizilerinde reytingler iyice şaştı! Seversin buna en iyi örnek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay -Bu yaz, dizilerin reytingleri çok şaşırtıcı sonuçlar veriyor. Çok sevilmelerine rağmen birçok dizinin reytingi çok düşük gidiyor. Buna en iyi örneklerden biri Kanal D’de yayınlanan Seversin. Dizi çok düşük reyting almasına rağmen sıralamada iyi sonuç alıyor.

Bu sene yaz dizilerinin aldığı çok düşük reyting puanları herkesin dikkatini çekmiş durumda. İddialı oyuncularla ve sağlam hikayelerle gelen diziler reytinglerde o kadar düşük puan alıyor ki herkesi şaşırtıyor. Özetle bu yaz, Fox TV dizisi Tozluyaka dışında tüm diziler reytinglerde büyük hüsran yaşıyor.

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin buna çok iyi bir örnek. Seversin dizisi çarşamba akşamı yedinci bölümüyle ekrana geldi. Dizi aldığı reyting puanıyla şaşkınlığa yol açtı.

Yaz dizilerinde reytingler iyice şaştı! Seversin buna en iyi örnek! 7

Hikayesi çok sevilen ve sosyal medyada çok olumlu yorumlar alan Seversin dizisi yedinci bölümüyle tüm kategorilerde ortalamanın çok altında reyting puanı aldı. Normalde bu reyting puanıyla kanallar dizileri sona erdiriyor. Ancak Seversin bu düşük reyting puanına rağmen tüm izleyicilerde dördüncü sırada yer almayı başardı. Dizi AB’de altıncı, ABC1’de ise beşinci oldu.

Öte yandan reytinglerde büyük hüsran yaşayan Seversin, sosyal medyada da gayet başarılı gidiyor. Asya ve Tolga karakterleri arasında yaşananların eğlenceli bir dille anlatıldığı Seversin, Türk dizileri arasında dünyada en çok takipçi alan dizi oldu.

Dünyanın değişik bölgelerindeki televizyon ve dijital platformlarda yayınlanan eğlence içeriklerinin sosyal medya etkisini ölçen kuruluş The WIT’in haziran ayı listesi açıklandı. Haziran ayında yayına başlayan dizilerin instagram takipçi sayılarına göre Top 10 listesi belirlendi. Dört Türk dizisi dünyada en çok takipçi alan diziler arasında yerini aldı. Buna göre Seversin 218 bin abone sayısı ile listede üçüncü oldu.