Ana sayfa Sosyal Medya Yorgun savaşçı Ceyda Ateş!..

Yorgun savaşçı Ceyda Ateş!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ceyda Ateş ve Anıl Altan ikilisinin başrolünde yer aldığı Son Dilek filminin çekimleri iki hafta önce başladı.

Küçük yaşlardan itibaren setlerde olan Ceyda Ateş henüz 7 yaşındayken Çiçek Taksi isimli unutulmaz dizide ‘Aslı’ karakterini canlandırmıştı. Bugüne kadar pek çok dizide rol alan Ceyda Ateş, en son 2019-2020 sezonunda Çocuk dizisinde rol aldı.

Ardından hamile kalan ve kızı Talia’yı dünyaya getiren oyuncu mesleğine bir süre annelik arası verdi ve herhangi bir projede yer almadı. Eşinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki işi nedeniyle bu ülkede kalan Ceyda Ateş, projeler olduğunda ise Türkiye’ye dönüş yapıyor.

Yorgun savaşçı Ceyda Ateş!.. 8

Oyuncu Son Dilek filminin çekimleri için şu sıralar İstanbul’da ve sosyal medyada sık sık film setinden paylaşımlarda bulunuyor.

Son Dilek, bir anne ve küçük kızının hayatta yaşadıkları türlü zorlukları ve çaresizliğin getirdiği çıkmazı konu ediyor. Ceyda Ateş’in ‘Deniz’ karakterine hayat vereceği filmde Deniz’in kızı ‘Cemre’yi yetenekli çocuk oyuncu Ebrar Alya Demirbilek canlandıracak.

Anıl Altan’ın ‘Tolga’ adında bir bar sahibini canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Seda Akman, Erkan Bektaş Ümit Acar ve Şebnem Özinal’da yer alıyor.

Yorgun savaşçı Ceyda Ateş!.. 9

Uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönen Ceyda Ateş instagram hesabından setten fotoğrafını paylaşarak, ‘Yorgun savaşçı’ notunu düştü.

Taçlı Yapım imzalı Son Dilek’in yapımcılığını Mehmet Enver Sarıkaya yaparken, yönetmen koltuğunda ise Melek Öztürk oturuyor.