Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaz Şarkısı dizisinin afişindeki ince detay!

Yaz Şarkısı dizisinin afişindeki ince detay!

tarafından ker_def

FOX’un yeni dizisi Yaz Şarkısı’nın heyecanla beklenen sosyal medya afişi yayınlandı. Pazar akşamlarının favorisi olan dizinin sosyal medya afişinde dizinin sevilen oyuncuları Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç, Efekan Can, Oya Başar, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Zehra Yılmaz boy gösteriyor.

Dizinin afişinde dikkat çeken detay sadece genç isimlerin yer almaması, Oya Başar gibi usta bir ismin ve yer aldığı projelerle elde ettiği tecrübeyle de bilinen Yeşim Ceren Bozoğlu ile Zehra Yılmaz’a da yer verilmesi oldu.

Gençlik yapımlarının afişlerinde genellikle son dönemin popüler genç oyuncuları yer alırdı ama Yaz Şarkısı için tecrübeli isimler ile gençlerin bir arada olduğu bir proje algısı afişte de ortaya konulmuş oldu.

Yaz Şarkısı dizisinin afişindeki ince detay! 7

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Yaz Şarkısı, okumak için geldiği İstanbul’da babasının hayaline tutunan ve o hayali gerçekleştirmeye çalışan Yaz’ın (Nilsu Berfin Aktaş) hikayesini konu alıyor.

Doğa Can Anafarta’nın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ramazan Demirli’nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda; Duygu Karaca, Su Şanad, Merve Sevin, Ömer Kılıç ve Selin Vardarlı gibi oyuncular da bulunuyor.

Yaz Şarkısı, her Pazar saat 20.00’de FOX’ta.