Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonda öne çıkacak kadın karakteri belli oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonda öne çıkacak kadın karakteri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Cuma akşamları yayınlanan ve geride bıraktığımız kış sezonunda büyük başarılar kazanan Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezona hazırlanıyor. Dizinin ekibinin Ağustos ayı içinde bir araya gelmesi ve yeni bölümlerin de Eylül ayı içinde izleyicilerle buluşması yönünde beklentiler var. Henüz diziyle ilgili net bir planlama olmasa da Eylül ayında yeni bölümün yayınlanması yüksek bir ihtimal olarak değerlendiriliyor.

Dizinin ilk sezonda çok başarılı sonuçlar elde etmesi, sosyal medyada büyük tartışmalar yaşanmasına rağmen, hikayenin milyonlarca izleyiciyi etkilemiş olması önemli gelişmelerdi. Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk sezonuna damga vuran isimler Doğa karakteri ile Sıla Türkoğlu ve Nursema olarak izlediğimiz Ceren Yalazoğlu oldu. İki genç kadın oyuncunun izleyicileri çok etkileyen sahneleri vardı.

İkinci sezonda ise dizinin hikayesinde öne çıkacak olan kadın karakteri olarak Pembe’yi ifade etmek yanlış olmayacaktır. Sibel Taşçıoğlu’nun başarıyla canlandırdığı Pembe karakteri, yeni sezonda kocası Abdullah nedeniyle hikayede fazlasıyla öne çıkacaktır.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonda öne çıkacak kadın karakteri belli oldu! 7

Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah’ın, Alev karakteri ile yakınlaşmasının ardından Pembe’nin bu duruma seyirci kalması beklenemezdi. Zaten dizinin ilk sezonunun final bölümünde Abdullah ile Alev yakınlaşmasının ardından Pembe’nin Alev ile yüzleşme sahnesi çok dikkat çekmişti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonunda Pembe karakteri, diğer kadın karakterlerine göre biraz daha öne çıkacak. İlk sezonda çok fazla konuşulmasa da ikinci sezonda Pembe karakterinin konuşulmasını sağlayacak farklı olaylar yaşanacak. Abdullah ile Alev’i izlemesi için bir adam ile anlaşacak olan Pembe, onlar hakkında bilgi toplamak için her yolu deneyecek.

Sibel Taşçıoğlu’nun canlandırdığı Pembe’nin evliliğini kurtarma çabası, Alev ile yaşanacaklar düşünüldüğü zaman, Kızılcık Şerbeti’nin ikinci sezonu yine çok hareketli geçecek gibi gözüküyor.