Ana sayfa Sosyal Medya Yeğeni de aynı kendisi! Burcu Biricik, abisinin eşinin doğum gününde, içten mesajıyla dikkatleri çekti

Yeğeni de aynı kendisi! Burcu Biricik, abisinin eşinin doğum gününde, içten mesajıyla dikkatleri çekti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay –  Şimdilerde Burcu Biricik Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteri ile ekranda Burcu Biricik. Ünlü Oyuncu, fotoğrafçı Emre Yetkin ile mutlu bir evlilik sürüyor. Aynı zamanda kariyerinde de hızlı bir yükselişte. Daha önce başka yapımlarda rol alsa da Hayat Şarkısı dizisiyle çıkış yaptı.

Dizide Birkan Sokullu ile başrolde yer alan Burcu Biricik, hala hafızalarda olan Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya’ya kendisi de başka bir gözle bakıyor. Kariyerinde önemli bir sıçrama yaptıran bu dizinin ardından 8. Gün dizisinde rol almıştı ama atv’deki dizinin reytingleri iyi gitmeyince 8. bölümde final yaptı.

Ardından Kuzgun dizisinde Barış Arduç ile başrolde yer aldı. Dizi, beklendiği kadar uzun sürmese de 21 bölüm ekrandaydı. Sonrasında ise Netflix’te henüz yayınlanmayan Fatma isimli iddialı bir yapımda oynadı. Bir katili canlandıran oyuncunun bu dizisi merakla bekleniyor.

Bu arada İnsanlar İkiye Ayrılık isimli BluTV’nin bir filminde de rol aldı oyuncu. Son olarak ise Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle izleyici karşısına gelmekte.

Burcu Biricik, sosyal medyayı çok etkin kullanmasa da hayranlarını da habersiz bırakmıyor. Zaman zaman ev hallerini de paylaşan oyuncu, abisi Bekir Biricik’in eşi Sümeyye Biricik’in doğum gününü kutladı.

Yeğeni de aynı kendisi! Burcu Biricik, abisinin eşinin doğum gününde, içten mesajıyla dikkatleri çekti 9

Yukarıdaki fotoğrafta Biricik’in abisi Bekir Biricik ve eşi Sümeyye Biricik yer alıyor.  Burcu Biricik “”Ya sen küçücüktün ailemize girdiğinde. Birlikte mi büyüdük biz. İyi ki doğmuş çiçeğimiz” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Yeğeni de aynı kendisi! Burcu Biricik, abisinin eşinin doğum gününde, içten mesajıyla dikkatleri çekti 10

Aşağıdaki fotoğrafta da Burcu Biricik’in yeğenlerini görüyorsunuz. Eylül ve Atlas isimli yeğenleri için anneleri “Biri hala, diğeri an” yorumunu yapıyor. Eylül’ün halası Burcu Biricik’e ne kadar çok benzediği de fotoğrafta belli olmakta…

Yeğeni de aynı kendisi! Burcu Biricik, abisinin eşinin doğum gününde, içten mesajıyla dikkatleri çekti 11