Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önce birlikte oynamışlardı! Deniz Çakır’dan hayranı olduğu ünlü oyuncuya mesaj!

Yıllar önce birlikte oynamışlardı! Deniz Çakır’dan hayranı olduğu ünlü oyuncuya mesaj!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, Masumiyet isimli yeni diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor şu sıralarda. Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile başrolde oynayacağı dizi öncesinde küçük bir imaj değişikliği de yaptı oyuncu. Saçlarını iyice kısaltan ve kahkül kestiren Çakır, yeni imajı ve karakteriyle merakla bekleniyor.

Oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde uzun süre Meryem Çakır karakterini oynamıştı. Beklenmeyen bir dönemde hikayeden çıkarın Deniz Çakır, daha sonra Erkan Petekkaya ile birlikte Vurgun dizisinde rol almıştı. Ancak Fox’un dizisi reytingler az gelince kanal tarafından yayından kaldırıldı kısa sürede.

Deniz Çakır ise tiyatroya döndü. Uzun süre Derya Alabora ile birlikte Beyaz isimli bir oyunla sahneye çıktı. Türkiye’de pek çok ilde sahnelendi oyun. Ancak pandemi süreci ile birlikte sahneye de çıkamadı Deniz Çakır.

Son yıllarda çok sevdiği Bodrum Gümüşlük’e gitti oyuncu ve uzun süre de orada kaldı. Deniz Çakır, yaz sezonunda pek çok ünlü oyuncu dostuyla birlikte tatil yaptı. Bu isimlerden birisi de Zuhal Olcay’dı.

Yıllar önce birlikte oynamışlardı! Deniz Çakır'dan hayranı olduğu ünlü oyuncuya mesaj! 8

(İffet-2011)

Deniz Çakır’ın sosyal medya hesabını takip edenler, oyuncunun Zuhal Olcay’a olan hayranlığını yakından biliyor aslında. Bir araya geldiklerinde paylaşımlar yapan Deniz Çakır, aynı zamanda yazın Gümüşlük’te sahneye çıkan Olcay’a da eşlik ederken videolar da paylaştı.

İkili, yıllar önce bir dizide birlikte rol almışlardı. Star TV’de yayınlanan İffet isimli dizide kamera karşısına geçmişlerdi. 2011 yılında yayınlanan dizi, o dönem çok konuşulmuştu.

Deniz Çakır, hayran olduğu Zuhal Olcay ile o dizide çalışma fırsatı edinmiş ve o günden beri de Olcay ile yakın bir dostluk bağı da kurmuş durumda.

Son olarak instagram sayfasından yaptığı paylaşımda da hayranlığını bir kez daha cümlelere sığdırmaya çalıştı Deniz Çakır.

İşte o paylaşım…

Yıllar önce birlikte oynamışlardı! Deniz Çakır'dan hayranı olduğu ünlü oyuncuya mesaj! 9