Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece bu işe biraz bozulacak! Nesrin Cavadzade’den Yasak Elma’ya güldüren gönderme!

Eda Ece bu işe biraz bozulacak! Nesrin Cavadzade’den Yasak Elma’ya güldüren gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, yayınlandığı günden beri izleyiciyi şaşırtan gelişmelere sahne oluyor! Dizinin 4. sezonunda neredeyse baştan başlayan hikayeler ortaya çıktı! 85.bölümde Halit Argun’un ölümünden sonra bambaşka karakterler, olaylar yaşanmakta.

Dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız ile Şevval Sam’ın hayat verdiği Ender, Yasak Elma’nın ilk sezonunda ilginç bir süreç yaşamıştı. Eşinin ihanetini belgeleyip yüklü bir tazminat ile boşanmaya çalışan Ender, kendi tuzağına düşmüş ve Yıldız’ın gerçeği itirafı ile her şeyinden olmuştu!

Sonrasında işler değişti, Yıldız Halit ile evlendi. Ender ve Yıldız birbirlerine uzun süre düşman oldular. Ancak olaylar öyle boyuta geldi ki geçtiğimiz sezon Ender ve Yıldız ittifak kurdular! Hatta birlikte Halit’e karşı durarak aynı evi bile paylaştılar.

Olmaz denen her şeyin olduğu bir dizi Yasak Elma! İzleyenlere sık sık ters köşe yapmakta. Ender ve Yıldız birlikteliği, izleyicini sevdiği bir ittifaktı aslında. Bu iki ismin birlikte yaptıkları planlar ve oyunlara da bayılıyordu.

Eda Ece bu işe biraz bozulacak! Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma'ya güldüren gönderme! 8

Ancak Şahika’ya karşı olan ikilinin arasına yine kara kedi girdi ve bu kez yine olmayacak bir ikili doğdu! Şahika ve Ender, güçlerini Yıldız ve Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’ya karşı birleştirdiler.

İkili şimdi aynı evi paylaşıyor. Tıpkı Ender ve Yıldız’ın bir zamanlar düştüğü duruma düştüler ve bu kez cepheler değişti!

Entrikanın bitmediği dizide Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika ve Şevval Sam’ın oynadığı Ender o kadar iyi bir ikili oldu ki tarzları, duruşları, tavırlarıyla ilginç bir görüntü sergiliyorlar!

İşte Nesrin Cavadzade de Yasak Elma’nın son dönemindeki bu ilginç ikiliye dikkat çeken aşağıdaki paylaşımı yaparak durumu tiye almış ve “Yasak Elma’da shiplenmesi gereken tek çift” notunu düşmüş…

Eda Ece bu işe biraz bozulacak! Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma'ya güldüren gönderme! 9