Ana sayfa Sosyal Medya Yekter artık! Benim Adım Melek dizisine isyan var!

Yekter artık! Benim Adım Melek dizisine isyan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin şimdiye kadar 51 bölümü yayınlandı ve geniş bir izleyici kitlesi de her hafta merakla yeni bölümü bekliyor. 10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 52. bölümden yeni fragman paylaşıldı.

Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizide artık izleyici isyan noktasına geldi. Bu isyanın en önemli nedeni de Kaan Çakır’ın canlandırmakta olduğu Alpay karakteri… Bu karakterin yaptıklarından artık nefret ettiğini belirten izleyiciler, artık sinirlerini çok bozan Alpay karakterinin dizide yerinin olmadığını belirten yorumlarla sosyal medyada senaryo grubuna mesaj yolluyor.

Sosyal medyada yorum bırakan izleyiciler, “Yeter artık, Alpay’ın yaptıklarını herkes duysun. Bu ne böyle, çok uzattınız” diyerek senaristlerin Alpay üzerinden dizide gerilime yol açmasından artık rahatsız olduklarını belirten yorumlar yapıyor.

Halil ile Melek karakterlerinin artık huzur bulmasını ve onların mutlu anlarını izlemek istediklerini belirten izleyiciler, dizinin bir kısır döngü içine girdiğini ve bu döngüden çıkabilmek için de Alpay karakterinin artık yapımdan gönderilmesinin şart olduğunu ifade ediyorlar.

“Alpay, yapıp yapıp yanına kar kalmasın” diyerek kötü bir karakter olanak nitelendirilen Alpay’ın tüm yaptıklarının bedelini de ödemesinin önemli bir mesaj olacağını ifade ediyorlar.

Kaan Çakır’a ise başarılı performansı nedeniyle övgü dolu mesajlar da var. Oyuncu, dizinin kötü karakteri olarak son derece başarılı bir performans ortaya koyuyor.