Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Onur Büyüktopçu’un sunumuyla tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz programında haftanın ilk günü yarışacak Burak Şahingil oldu.

Yine eleştirilerin havada uçuşacağı, mutfakta küçük kazalar ve aksiliklerin yaşanacağı programda, hafta boyunca olaylar, tartışmalar, gerginlikler eksik olmayacak!

Yemekteyiz, son günlerde Onur Büyüktopçu’nun yeni sezonda olmayacağı açıklamalarıyla gündeme gelmekte.

Büyüktopçu, yeni sezonda yok ancak yerine Seda Sayan’ın gelebileceği şeklinde iddialar konuşuluyor. Henüz bu konuda bir netlik oluşmadı.

Sezon sonu yaklaşan yarışmada ise heyecan devam ediyor. Gelin bu haftanın yarışmacılarını tanıyalım:

10-14 Haziran haftasının yarışmacıları ise şöyle:
Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 11

1. gün yarışmacısı Burak Şahingil
43 yaşında olan Şahingil, ses sanatçısı. Aslen Sivaslı ve bir çocuk babası. Ailesi ile birlikte yaşıyor. Müzikten sonra en büyük tutkusu mutfağa girmek ve yemek yapmak.

Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 12

2. gün yarışmacısı Sibel Özkan. 40 yaşında ve ses sanatçısı. Aslen Niğdeli olan Özkan, İstanbul’da 20 yaşındaki kızıyla birlikte yaşıyor. Başarısını inatçı kişiliğine ve asla vazgeçmemesine bağlayan Sibel hanım, yarışmada göstereceği performansla bunu kanıtlayacağı iddiasında.
Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 13

3. gün yarışmacısı Emine Solmaz. 45 yaşında ve ev yemekleri ağırlıklı bir işletmenin sahibi. 3 yıl öncesine kadar Artvin’de yaşayan Emine Hanım, İstanbul’a geldikten sonra iş hayatındaki başarısını, Yemekteyiz’de de göstererek birinci olacağı iddiasında.
Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 14

4. gün yarışmacısı Barış Dönmez, 43 yaşında ve aslen Sivaslı. 18 yıllık evli olan Barış Bey bir aşçı. Aşçılık öncesi mutfakta her işi yapmış bir kişi olarak yarışmada da iddiasını sürdürüyor.

Yemekteyiz 10 Haziran Pazartesi 400. bölümde kim yarıştı? 10-14 Haziran haftası yarışmacıları kimler? 15

5. gün yarışmacısı Serpil Uzunçavdar, 35 yaşında milli hakem, hastane yöneticisi. Serpil Hanım, aynı zamanda bir saç ekim merkezinin koordinatörü. Hem iş hem de ev hayatında hep iyisini yapmak için mücadele ettiğini söyleyen Uzunçavdar, en büyük sırrının yüksek özgüveni olduğunun altını çiziyor.