Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz bugün 7 Ocak Pazartesi 292. bölüm yarışmacıları kimler?

Yemekteyiz bugün 7 Ocak Pazartesi 292. bölüm yarışmacıları kimler?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de yayınlanan Yemekteyiz programının 7-11 Ocak haftası yarışacak yarışmacıların bugün belli olması bekleniyordu.

Programın yeni bölümünde 5 gün boyunca evlerine konuk olunacak yarışmacıların tanıtılması beklenirken, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümün ekrana gelmesi, izleyenleri şaşırttı.

Yılbaşından bir hafta önce yayınlanan bölümde, yarışmacılar arasında gerginlikler ve tartışmalar programa damgasını vurmuştu.

31 Aralık gününün Pazartesi’ye denk gelmesi ve 1 Ocak gününün de resmi tatil olması nedeniyle geçtiğimiz hafta Yemekteyiz yayınlanmamıştı.

Herkesin merakla beklediği yeni bölümler yerine, eski bölümlerden farklı konuklarla final akşamları ekrana getirilmişti.

Yeni haftada neler yaşanacağı ise merak konusuydu.

Yemekteyiz bugün 7 Ocak Pazartesi 292. bölüm yarışmacıları kimler? 7

Ancak femonen yarışma programının bu hafta da ekrana gelmeyeceği anlaşıldı!

Yemekteyiz’in 15:15’te yayınlanmasını bekleyen izleyiciler, önce Kızım dizisinin tekrarı ile karşılaştı. Saat 16:00’da başlayan Yemekteyiz’in eski bölümler olduğu görüldü.

Sezon arası vermesi beklenmeyen ve herhangi bir açıklama da yapılmayan Yemekteyiz’in bu hafta da ekranda olmayacağı Pazartesi yayınından anlaşıldı.

tv8’in yayın akışında Yemekteyiz, yine hafta içi her gün 15:15 saatinde yayında görülüyor ancak eski bölümler ekrana gelecek.

Yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Pek çok dizinin sezon arası verdiği dönemde Yemekteyiz programının da ara verdiği anlaşıldı. Bu aranın ne kadar süreceği, gelecek hafta yeni bölümlerin yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…