Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz mevzusu sakız gibi uzadı, Onur Büyüktopçu isyan etti

Yemekteyiz mevzusu sakız gibi uzadı, Onur Büyüktopçu isyan etti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz yüzünden isyan etmekte çok haklı.. Ünlü oyuncu ve sunucu, programdan kendi isteği ile ayrılmış olmasına rağmen, sanki Seda Sayan tarafından ayağı kaydırılmış muamelesi görmekten son derece rahatsız.

Onur Büyüktopçu, 2019 yılı Mayıs ayında programdan ayrıldığını açıklamasına ve sonrasında birçok kez kendi isteği ile ayrıldığını söylemesine rağmen hayranlarını bir türlü ikna edemedi.

Ünlü oyuncunun ayağının kaydırıldığı, Seda Sayan’ın yerine geçtiği ve programı batırdığına yönelik sosyal medyada birçok yorum çıkıyor. Onur Büyüktopçu’ya da yine sosyal medya üzerinden böyle mesajlar gönderiliyor.

Büyüktopçu da artık bu konunun magazin tarafından sorulmamasını, hayranlarının da sözlerini okumalarını rica ederek, kendi isteği ile ayrıldığını tekrarladı.

Onur Büyüktopçu, önceki gün şu sözleri ile artık bu meselenin kapanması gerektiğini ifade etti:

““Seda Sayan sizi ayağınızı kaydırdı diyorlar. Gerçeği ben mi biliyorum, siz mi biliyorsunuz. Nasıl inanmak istiyorsanız öyle inanın ama hiç öyle bir şey yok. Yemekteyiz’i ben kendi isteğim ile bırakmıştım. Sevgili Seda Sayan’a da Acun Abi teklif götürmüş, O da kabul etmiş.”