Ana sayfa Sosyal Medya Zuhal Topal’la Sofrada ile reytingleri alt üst eden Zuhal Topal’ın 12 yıl sırrı!

Zuhal Topal’la Sofrada ile reytingleri alt üst eden Zuhal Topal’ın 12 yıl sırrı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, son yılların hakkında en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Daha önce izdivaç programları ile ortalığı adeta kasıp kavuran Zuhal Topal, oyunculuğu bir kenara bırakarak sunuculukta ilerlemeye karar vermişti.

Uzun yıllardır da sunuculuk konusunda kendisini geliştiren Zuhal Topal, 2 sezon önce başladığı Zuhal Topal’la Sofrada yarışması ile, yemek programlarına bir farklılık getirdi. Kayınvalide ve gelinlerin karşılıklı çatışması üzerinden programını reytinglerde çok iyi noktaya taşıyan Zuhal Topal, tüm bu başarısını da iş ortağı ve eşi olan Korhan Saygıner’e borçlu…

Mutlu bir aileye sahip olan ünlü oyuncu, eşinin de katıkları ile reytinglerde kendisine önemli bir başarı sağladı. Şarkıcı ve müzisyen eşi Korhan Saygıner ile 2008 yılında evlenen Zuhal Topal’ın kızı Lina ise 2013 yılında dünyaya geldi.

Zuhal Topal'la Sofrada ile reytingleri alt üst eden Zuhal Topal'ın 12 yıl sırrı! 7

Ünlü sonucu, önceki gün eşine “evet” deyişinin 12. yılını kutladı. Zuhal Topal, instagram hesabından aile pozunu yayınladı ve “Seninle bir ömüre evet deyişimizin, 12. Yıldönümü kutlu olsun sevgilim. İyi ki çıktın karşıma Seni Seviyorum” notunu yayınladı.

Korhan Saygıner ise, “Ben de seni Zuzum” diyerek kalp emojileriyle sevgisini gösterdi.

Zuhal Topal’ın aile huzuru, işinde de başarılı olmasının en önemli sırlarından birisi olarak dikkat çekti.