Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz programında şaşkına çeviren tartışma! Yarışmacı hüngür hüngür ağladı!

Yemekteyiz programında şaşkına çeviren tartışma! Yarışmacı hüngür hüngür ağladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Onur Büyüktopçu’nun sunduğu tv8’de ekrana gelen Yemekteyiz programında yarışmacıların birbirlerine saygısız tavırları şoke etti.

Yemeklerden çok birbirlerini eleştiren yarışmacılar, haftanın son gününde Mehtap Koca’nın evine konuk olundu.

Ana yemek sırasında Onur Büyüktopçu’nun masadan kalkmasının ardından, haftanın başından beri birbirleriyle didişen yarışmacıların tavırları iyice yükseldi.

Recep Uçar ve Gülizar Ayan’ın, Ayten Uludoğan ile sürekli tartıştığı masada bu kez Ayten Hanım yerine Hakan Kaya ile tartışma yaşandı.

Onur Büyüktopçu, yarışmacıları masadan kalkmadan önce uyarıp Recep Bey’in alaycı üslübuna dikkat çekti.

Yemekteyiz programında şaşkına çeviren tartışma! Yarışmacı hüngür hüngür ağladı! 8

Tavırları nedeniyle haklıyken haksız olduğunu belirten Onur Büyüktopçu, kadın yarışmacılarla konuşurken doğru üslup kullanmadığından yakındı.

Büyüktopçu’nun masadan kalkmasıyla birlikte masa adeta savaş alanına döndü.

Hakan Bey’in yemeğe yorum yaptığı sırada Recep Bey ile atışması ve susturmaya çalışması üzerine aralarında tartışma çıktı. “Sizden izin mi alacağım. Yeter artık! Sıkıldım, bunu yapma, şunu yapma!” diyerek masadan kalkıp gitti.

Hakan Bey bu sırada “Benim muhatabım bile değilsiniz. İşte terbiyen bu kadar!” şeklinde konuştu.

Mutfağa giden yarışmacı hüngür hüngür ağlamaya başladı. Ev sahibi Mehtap Hanım ve Gülizar Hanım’ın ısrarıyla yeniden masaya döndü.

Yemekteyiz programında şaşkına çeviren tartışma! Yarışmacı hüngür hüngür ağladı! 9

Recep Bey, Hakan Bey’i şov yapmakla ve kendi üzerine oynamakla suçladı. Hakan Kaya, ev sahibinden ve masadaki diğer kadın yarışmacılardan izin alıp bir süre dinlenmek için masadan kalkmak istediğini söyledi ve mutfağa gitti.

Hakan Bey’in masaya dönmesinin ardından Recep Bey ve Gülizar Hanım’ın tavırlarına “Oltaya gelmeyeceğim” yorumunu yaptı.

Gülizar Hanımm’ın bu sözler üzerine “Biz yemek masasındayız, deniz kenarında değiliz ki oltaya gelelim” şeklindeki ifadesi, masada buz gibi bir hava estirdi.

Ev sahibi Mehtap Hanım hemen devreye girdi, Hakan Bey de Mehtap Hanım’a saygısızlık etmek istemediği için masadan kalkmayacağını söyleyerek tartışmayı bitirdi.