Ana sayfa TV Programları Yemekteyiz’de Onur Büyüktopçu – Seda Sayan olayının iç yüzü ortaya çıktı!

Yemekteyiz’de Onur Büyüktopçu – Seda Sayan olayının iç yüzü ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarkıfelek yarışması ile yeniden ekrana dönüş yapan Onur Büyüktopçu, başarılı performansı ile izleyicileri ekrana çekmeyi sağladı. Geçen sezon Yemekteyiz yarışmasıdan ayrılan Büyüktopçu’nun hayranları bu durumdan bir hayli rahatsız olmuştu.

Seda Sayan’a koltuğu devreden Onur Büyüktopçu’nun kendi isteği ile ayrıldığı biliniyordu. 2020 yılı Mart ayında sözleşmesi bittiği için hem Yemekteyiz hem de O Ses Türkiye yarışmalarından ayrılan Seda Sayan konusu yeniden gündeme geldi.

Onur Büyüktopçu, aradan bir yıl geçtikten sonra en net açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu, “O muhabbet enteresan bir muhabbet. O benim ayağımı kaydırmadı. Ben kendi isteğimle ayrıldım” diye konuştu.

Onur Büyüktopçu, aynı şeyi birçok kez anlatmasına rağmen hala farklı düşünenler olduğunu belirterek, kendisini inanmayanlara şu mesajı yolladı:

“Seda Sayan sizi ayağınızı kaydırdı diyorlar. Gerçeği ben mi biliyorum, siz mi biliyorsunuz. Nasıl inanmak istiyorsanız öyle inanın ama hiç öyle bir şey yok. Yemekteyiz’i ben kendi isteğim ile bırakmıştım. Sevgili Seda Sayan’a da Acun Abi teklif götürmüş, O da kabul etmiş.”

Seda Sayan ile günlük hayatta çok konuştuklarını anlatan Onur Büyüktopçu, ünlü sanatçının Yemekteyiz’de neler yapacağı konusunda kendisinden de fikirler aldığını sözlerine ekledi. Seda Sayan’ı beğenmeyenler olabileceğini ama büyük bir haksızlık yapıldığını anlatan oyuncu, Zuhal Topal’ı da çok iyi işler yaptığını belirterek övdü.