Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’in rakibi Zuhal Topal’la Sofrada’ya Onur Büyüktopçu övgüsü!

Yemekteyiz’in rakibi Zuhal Topal’la Sofrada’ya Onur Büyüktopçu övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Büyüktopçu, şimdilerde Kanal D ekranında Çarkıfelek yarışmasını sunuyor… Başarılı performansıyla da dikkat çeken ünlü oyuncu, geçen yıl sezon finaline kadar Yemekteyiz yarışmasında yer almıştı. Zuhal Topal’la Sofrada yarışması ile 1 sezon reyting mücadelesine girişen Onur Büyüktopçu, rakibine geçilmişti.

Zuhal Topal’la Sofrada ilk başladığında reytingleri düşük olsa da daha sonra bu durum değişmiş ve Yemekteyiz ile reytinglerini önce eşitlemiş ardından da rakibini geçmeyi başarmıştı. Onur Büyüktopçu, uzun süren Yemekteyiz rekabetinde Zuhal Topal’a karşı reyting kaybı yaşadı.

Büyüktopçu, 2019 yılında sezon finali yapan yarışmadan kendi isteği ile ayrılarak farklı bir yola çıktı. Ancak Onur Büyüktopçu Yemekteyiz’i bıraktığında Zuhal Topal kendi lehine araya ciddi bir reyting ve başarı farkı koymuştu.

Yemekteyiz yarışması 2019-2020 sezonunda Seda Sayan ile Zuhal Topal’ın karşısına çıktı ama programın reytingleri ciddi seviyede düşüş yaşadı. 2020 yılının Mart ayında da Seda Sayan anlaşması bitince yarışmadan ayrıldı.

Onur Büyüktopçu ise Seda Sayan’ın ayağını kaydırdığı ile ligili bazı iddialara yanıt verirken, hem bunun doğru olmadığını belirtti hem de eski rakibi Zuhal Topal’ı övdü. Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz’den kendi isteği ile ayrıldığını ve kimsenin ayağını kaydırmadığını bir kez daha söyledi.

Büyüktopçu, reytinglerde Yemekteyiz’i geçen rakibi Zuhal Topal’ı ise aradan geçen 1 yılın ardından şu sözlerle övdü: “Zuhal de işinde çok iyi. O da çok iyi reyting alıyor. Seda abla da iyi, Esra da iyi. Kim,ne kötü olabilir. Gündüz kuşağı tartışmaya gerek yok. Gündüz kuşağında bu tür şeylerin içinde olmayı istemiyorum, sevmiyorum. Hiç öyle bir polemiğim yoktur, birine laf etmişliğim yoktur. Herkes kendi ekmeğinin peşinde. İzleyen izler, izlemeyen izlemez. Burada da Seda Sayan’a çok büyük haksızlık yapılıyor.”

Onur Büyüktopçu; Yemekteyiz ile 420 bölüm çektiği, çok yorulduğu ve artık yapmak istemediği için ayrıldığını net bir şekilde anlattı.

Zuhal Topal’ı öven Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının birbirlerine benzerliği ile ilgili geçmişte yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı:

“Yüzde yüz benzerlik var. Bu konu hakkında programım devam ettiği için hiçbir açıklama yapmadım. Ben Yemekteyiz’e başladığımda programda böyle değildi. Sunucusu bile yoktu sonra ben geldim ve programın formatı benimle birlikte şekillendi. Kapıdan içeri girmem, anons yapmam ‘Bugün günlerden pazartesi bakalım kimin evindeyiz’ demem, mutfakta yarışmacı ile konuşmam, misafirlerin gelmesi hepsi birebir aynı. Herkes Zuhal Topal Yemekteyiz’i geçtiği için bu davalar oluyor dedi. Daha Zuhal Topal başlamadan aslında bu konu gündemdeydi. Acun da çok karakterli olduğu için bu konuyu çok fazla televizyonda duyurmak istemedi. Dava zaten açılmıştı ama yargı süreci uzadığı için bu olay 1 yıl sonra patlak verdi. Ben orada maaşımı alan bir sunucuydum ama masa düzenine kadar, kamera açılarına kadar aynı. Bana da kalkıp kimse ‘Bu başka formattır’ demesin. Şu an çok izleniyor olabilir emek var ama bu da bir gerçek.”