Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemin dizisinde başlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkında yeni dönem!

Yemin dizisinde başlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkında yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin isimli dizinin ilk iki sezonunda başrolde Özge Yağız ile Gökberk Demirci ikilisi bulunuyordu. Ancak çiftin sette başlayan arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüştü. Reyhan ve Emir karakterleri ile birçok izleyicinin kalbini kazanan iki oyuncu hem aşkta hem iş yaşamında istikrarlı bir görüntü çiziyor.

Gökberk Demirci sevgilisi ile aşkın başladığı üçüncü yıldönümünü bir paylaşım ile kutladı… Çift için üç yıl geride kaldı ve yeni bir dönem başlamış oldu. Gökberk Demirci halen Yemin dizisinde başrolde yer alıyor ve hikayenin beşinci sezonu için de anlaşma yaptı.

Yemin dizisinde başlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkında yeni dönem! 20

Özge Yağız ise şu sıralarda Show TV ekranında yeni başlayan Baba isimli dizide Büşra karakteri ile kariyerine devam ediyor. Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer gibi iki önemli isimle birlikte aynı sette yer alan genç oyuncu, performansı ile de hayranlarından övgü alıyor.

Gökberk Demirci, üçüncü yıldönümlerini nazar boncuklu paylaşımı ile kutlarken, Özge Yağız ise birlikte pozlarını yayınladı ve “Biz, aynı yolda, mevsimler boyu” notunu yazdı.

Yemin dizisinde başlayan Özge Yağız ile Gökberk Demirci aşkında yeni dönem! 21

Özge Yağız, aşklarının güçlü bir şekilde devam ettiğini bu sözleri ile ifade etmiş oldu. Geçen yıl yaz aylarında çiftin evlenmesi bekleniyordu. Gökberk Demirci yaptığı açıklama ile evlilik sinyali vermişti. Ancak şimdiye kadar bu gerçekleşmedi.

Hayranlar birbirlerine çok yakıştıklarını düşünen çiftin ne zaman evleneceklerini de merak ediyor ve sosyal medyada bu konuyu çifte sormayı sürdürüyor.