Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin izleyenleri bu habere çok sevinecek! 4.sezonda başrol için sürpriz karar!

Yemin dizisinin izleyenleri bu habere çok sevinecek! 4.sezonda başrol için sürpriz karar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Yemin dizisini izleyenler, diziyi büyük bir merakla izlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda dizide yer alan Özge Yağız, Haziran ayında diziden ayrılmıştı. Reyhan karakterini oynayan oyuncu, karakterin ölmesiyle diziye veda etmiş ve sonrasında Sol Yanım dizisiyle ekranlara gelmişti.

Dizide birlikte başrolde yer aldığı Gökberk Demirci ile de aşk yaşıyordu Özge Yağız. İkilinin aşkları tam gaz sürerken, diziyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Bilindiği gibi Özge Yağız’ın gitmesinin ardından diziye İlayda Altuntaş gelmişti. Gökberk Demirci ve İlayda Altuntaş’ın başrolünde oynadıkları dizinin 4. sezonda da devam edeceği öğrenildi.

Sevilen dizinin yeni sezonu garantilediği öğrenilirken, başka bir gelişme de dikkat çekti. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısına göre, Gökberk Demirci de 4. sezonda Yemin dizisinde olmaya devam edecek!

Her yeni sezonda oyuncuların gitme endişesi taşıyan izleyici için bu haber sürpriz oldu! İlayda Altuntaş’ın da kalıp kalmayacağı belli değil ama edinilen kulis bilgisine göre Demirci dizinin yeni sezonu için anlaşmasını çoktan yapmış!

Yemin dizisinin izleyenleri bu habere çok sevinecek! 4.sezonda başrol için sürpriz karar! 7

Bu arada Yemin dizisi ile hayran kitlesini de büyüten Gökberk Demirci’nin sevgilisi Özge Yağız ile bir sinema filminde oynayacağı da konuşuluyor!

Haberde ayrıca, ikilinin Hindistan – İran ve Türkiye ortak yapımı bir filmde başrol oynamaları için teklif aldıkları bilgisi veriliyor. Bakalım hayranlarının çok sevineceği bu filmle ilgili ne tür gelişmeler olacak? Ayrıntıları paylaşmaya devam edeceğiz…