Ana sayfa Sosyal Medya Yemin’de Özge Yağız’dan sonra Emanet dizisinde Seher ile parlayan bir yıldız adayı var; Sıla Türkoğlu!

Yemin’de Özge Yağız’dan sonra Emanet dizisinde Seher ile parlayan bir yıldız adayı var; Sıla Türkoğlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son dönemin öne çıkmaya başlayan dizisi Emanet, hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle Kanal 7 ekranında buluşuyor. Dizide genç oyuncu Sıla Türkoğlu, Seher karakterine hayat veriyor. Tiyatro çalışmalarında yer alan, liseyi bitirir bitirmez yer aldığı Ağlama Anne dizisiyle setlerde görünen oyuncu, 3 yıllık kariyerinde önemli bir noktaya ulaştı.

Yemin dizisinde Suna olarak yer alan ve büyük hayranlık uyandıran Sıla Türkoğlu, şimdilerde ise Emanet dizisinde Seher karakteri ile başrolde bulunuyor. Dizinin her hafta reytinglerinin yükselme eğiliminde olması, bazı ana akım kanallardaki dizilerden bile totalde iyi sonuçlar almasında Sıla Türkoğlu’nun da büyük bir etkisi var.

Yemin dizisinde Özge Yağız gibi şimdi de Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu, her geçen gün hayran kitlesini artırıyor. Yemin de Reyhan olarak Özge Yağız öne çıkmış ve son olarak Star TV’nin Sol Yanım dizisinde başrolde yer almıştı.

Yemin'de Özge Yağız'dan sonra Emanet dizisinde Seher ile parlayan bir yıldız adayı var; Sıla Türkoğlu! 9

Yemin’de Emir’in kardeşi Suna karakteriyle bu kadar öne çıkmasa da Sıla Türkoğlu, Emanet dizisiyle bunu başardı. Özge Yağız gibi ileride ana akım kanallarda yayınlanacak dizilerde ismini duyacağınız bir performans ortaya koyuyor.

Emanet hayranlığı artarken, Sıla Türkoğlu’nun yükselişi de hızlanıyor… Instagram’da geniş bir kitleye hitap etmeye başlayan oyuncu, yeni star adayı olarak görülmeye başlandı. Instagram paylaşımlarına Özge Yağız’ın da güzel iltifatlarla destek verdiğini zaman zaman görebilirsiniz.

Yemin'de Özge Yağız'dan sonra Emanet dizisinde Seher ile parlayan bir yıldız adayı var; Sıla Türkoğlu! 10

Hayranlarının genç oyuncu için yazdığı şu mesajlar da dikkat çekiyor:

“Küçük şeylerde bile böyle içten gülmek tamamen kalbinin güzelliği…Ve bu fotoğrafta Sıla’yı gördüm.”

Doğal güzellik maşallah. Gülmek bu kadar mı yakışır sana güzellik.”

“Gülüşüne ne kadar çok papatya sığdırmışsın.”

Yemin'de Özge Yağız'dan sonra Emanet dizisinde Seher ile parlayan bir yıldız adayı var; Sıla Türkoğlu! 11

Günlük bir dizi olması nedeniyle yoğun bir çekim programı bulunan Emanet dizisinde yıldızını parlatan Sıla Türkoğlu, gençlik enerjisini de sosyal medya paylaşımlarında yansıtıyor.