Ana sayfa Sosyal Medya Yemin’den sonra Özge Yağız gerçek anlamda kendini gösterecek bir dizi buldu!

Yemin’den sonra Özge Yağız gerçek anlamda kendini gösterecek bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İçimizden Biri isimli yeni dizi için çalışmalar devam ediyor. Show TV ekranında eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin başrolünde Bora Akkaş ile birlikte Özge Yağız bulunuyor.

Bora Akkaş zaten birçok rolde başarılı performansları ile kendisini kanıtlamış bir isim. Özge Yağız ise işin başında… Zira ünlü oyuncu Yemin isimli günlük bir dizi ile tanındı. Bu yapımda 2 sezon kalan oyuncu, etkileyici bir dram performansı ortaya koydu…

Özge Yağız’ın Yemin dizisinin ayrılmasından sonra ismi farklı projeler için geçti. Sonunda Sol Yanım isimli Star TV dizisinde rol aldı ama bu yapım kısa süreli oldu.

Serra isimli karakter ile izleyicileri yine tatmin eden bir oyunculuk sergileyen Özge Yağız, Sol Yanım dizisinden sonra ise kendisini daha iyi gösterebileceği yeni dizisini buldu.

Marmaris’te çekimlerine devam edilen İçimizden Biri isimli diziye başlayan Özge Yağız, Bora Akkaş ile iyi bir ikili oluşturdu. Dizinin ilk fragmanı da ilgi gördü.

Yemin'den sonra Özge Yağız gerçek anlamda kendini gösterecek bir dizi buldu! 7

Özge Yağız hayranları heyecanla Havva karakterini bekliyor. Dizinin hikayesi bir yabancı damat teması üzerine ve ailelerin karşı çıktığı büyük bir aşkın etrafında gelişecek.

Eğlenceli olduğu kadar dramlarla dolu ve gözyaşı dökülecek sahneler yeni dizide yer alacak. Özge Yağız’ın farklı duyguları aynı karakter üzerinden ekrana yansıtması oyunculuk gelişimi açısından da önemli bir detay.

Birçok hayranı, “Özge kendisine göre bir dizi buldu” diye sosyal medyada paylaşım yapıyor. Çünkü bu dizi daha önceki yapımlara nazaran içinde çok farklı duyguları barındıran ve izleyicilerin hikayeyi sevmesi için de başrol oyuncularına büyük iş düşen bir yapım.

Özge Yağız, şimdiye kadar en zorlu rolüne çıktı. Fragmana yansıyan görüntüler başarılı olacağını gösteriyor. Hayranlar ise Eylül ayında yayınlanacak olan ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Ayrıca hayranlar, oyuncunun yeni imajını da çok beğendiklerini belirtiyorlar.